Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 23 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Dobryje Grajki - Tyz Mene (Dj Sequence Remix) D-Line & Power Play - Zakręcona 2014 ( TOM SOCKET REMIX ) Faydee - Can't Let Go (DJ Just remix) The Squatters - What Machine White House Records ft. Pokahontaz, GrubSon, P.A.F.F - 5-T Jason Derulo - "Wiggle" feat. Snoop Dogg Ahrix - Nova Donatan - Cleo"BRAĆ" gośc.Enej TEDE - Mój klub Pawbeats ft. Haju, Mam Na Imię Aleksander - Martwy Piksel Bon Jovi - Livin on a prayer Hemp Gru - Amnezja SECIKI: Enej - Skrzydlate Rece (ElectroShoot Remix) Dress - Leginsy (Dendix remix) Flo Rida - How I Feel (SCNDL Club Mix) Effect - Ubranie na podłodze Veegas - Wódka Sobieski Ja kaca mam silnego Bob One ft. Bas Tajpan - Daj z siebie wszystko Flo Rida - Whistle (Slayback Bootleg Remix) Intro dla IsAmUxPompa do Fifa 15 Intro SouthPark Kijek Prawdy - IsAmUxPompa FEDUK - Околофутбола Red Star - Odbij Mała 2013 (Sweet Mash Up) POPEK MONSTER - DIRTY DIANA SECIKI- Enej - Skrzydlate Rece (ElectroShoot Remix) The Junkers Anty PZPN HQ PZPN JEBAĆ Ganja Mafia - Pole Marysi Elektryczne Gitary - Dzieci (Crouzer '4 My Fans' Remix) Avicii - You Make Me Dress - Leginsy (Dendix remix) BAYERA - MOJA DZIEWCZYNA O skurwesyn intro Cały spis piosenek http://www.speedyshare.com/tEqm3/Downloads.rar link do paczki z tymi pioseneczkami. Wszystie moje posty poniżej można usunąć. I przepraszam za taki spam :) Edytowane 24 Listopada 2014 przez Stara babka chorowała 6
`Tango Opublikowano 24 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2014 Hemp gru - Amnezja spoko :D plusik za rs.
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Listopada 2014 Czekam na inne wypowiedzi co do Roundsounda, bo nie wiem czy coś należy zmienić. Pozdrawiam ;p
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 25 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Listopada 2014 W większości mi się podoba, paru nawet nie znam ale masz + bo jest fajny.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 25 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Listopada 2014 Większość spoko, niektóre trochę za długie. Mogłeś dodać również do wszystkich rs'ów na koniec wyciszenie ;)
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) Moim zdaniem to wyciszenie na koniec jest nie potrzebne. A co do długości to starałem sie, aby sie mieściły do 20 sekund, bo tak powinny trwać. Ale dziękuję za opinie //odświeżam i czekam na więcej opinii Edytowane 28 Listopada 2014 przez Stara babka chorowała
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 29 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2014 A ja w końcu na spokojnie sobie przesłuchałam i - świetnie Ci to wyszło, może nawet trochę krótsze te 10-15 sekund, ale naprawdę wyciąłeś dobre kawałki! Jeszcze refren z Martwego piksela. Czym wycinasz?
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2014 A ja w końcu na spokojnie sobie przesłuchałam i - świetnie Ci to wyszło, może nawet trochę krótsze te 10-15 sekund, ale naprawdę wyciąłeś dobre kawałki! Jeszcze refren z Martwego piksela. Czym wycinasz?mp mp3DirectCut PS:dziękuje ;p
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 29 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2014 Też posłuchałem dzisiaj. Muszę przyznać wyszło Tobie to dobrze. To był Twój pierwszy raz? :)
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) W dniu 29.11.2014 o 19:29, Josh napisał: Też posłuchałem dzisiaj. Muszę przyznać wyszło Tobie to dobrze. To był Twój pierwszy raz? Tak, roundsound robiłem pierwszy raz. Przed tym może ze 3 piosenki tak przerobiłem na dzwonek do telefonu a tak poza tym to nic nie wymaga poprawy ? Odświeżam, bo chyba większość zapomniała :-) Mam takie pytanie. Czy mój roundsound zostanie wykorzystany na którymś z serwerów? Edytowane 30 Listopada 2014 przez Stara babka chorowała
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 5 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Eleganckie. Jakość i długość (oprócz kilku) na +, lajkuje za Tedego :D
Zasłużony Fragowicz *.jar Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi