Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Witam,

Gdy wchodzę na jakąkolwiek stronę pojawiają mi się z każdej strony reklamy oraz zawsze 

wyskakuje nowa karta z jakąś zapiździałą reklamą. Tak to wygląda:

UMJuqtS.jpg

Nic ostatnimi czasy nie instalowałem. System Windows 8.1 Pro.

Wiecie co z tym zrobić, bo szału dostaję :(

Edytowane przez Borsaton.
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

advcleaner polecam taki "robaczek" usuwa wszystkie złośliwe programy tego typu:D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

AdwCelaner testuje, dam znać.

Dzięki.

Opublikowano

To jeszcze ja dodam swoje parę groszy. Pamiętam jak miałem ten sam problem co Ty, użyłem wtedy adw ale nie usunął on wszystkiego, i wtedy znalazłem taki program o nazwie Fix it, który dokończył robotę.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja jeszcze polecam (niestety, musisz crack dać, chyba, że kupisz) przeskanowanie rejestru programem SpyHunter.

Opublikowano

Mam to samo i jutro sprawdzę to co podaliśćie może pomoże .

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

miałem to samo też ten system, obecnie mam win 7 ale na 8 zmieniałem przeglądarke na opere (pisze się tak albo opre xD nie wiem)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jezeli masz to na kazdej stronie lub w większości to prawdopodobnie masz zainstalowane nie potrzebne, Dodaj lub usuń. Szukaj tam wszystkie nie potrzebne pliki. Jeszcze mozesz miec w przeglądarce jako aplikacja.

Ps. Mam nadzieje ze pomogłem.

Opublikowano

@up Ale w ten sposób nie usuniesz wszystkiego, tylko część, a nieraz nawet po usunięciu Twoim sposobem nadal wyskakują reklamy.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tak wiem o tym ale większości zniknie jeszcze chciałem dodac ze można resetować do fabrycznych ustawień w przeglądarce.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Żaden program do oczyszczania nie pomógł. Zmiana przeglądarki też nic nie daje, bo czy to Chrome, Opera czy IE 

reklamy wyskakują. Usunąłem wszystkie nieznane mi programy z Programy i funkcje - nawet to nie pomogło.

Rozszerzeń żadnych nie miałem zainstalowanych. Pomógł dopiero program AdBlock for Chrome.

Dzięki wszystkim za pomoc  ;*

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Odrazu widziałem że nie masz adblocka. Nie pomyślałem jednak że istnieją jeszcze jednostki bez tego addona

• 6 miesięcy temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Temat był dawno zakładany lecz rozwiązania nie ma. Gdybyś ktoś pytał to mam idealne rozwiązanie które działa ^^. Klikamy windows + r i wpisujemy msconfig, po czym przechodzimy do zakładki usługi. Zaznaczamy opcje ukryj usługi microsoft oraz klikamy na Wyłącz wszystkie. Potem trzeba tylko zrestartować nasze urządzenie :).

Mam nadzieje że pomogłem ! Powodzenia !

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Po screenie widać, że masz doinstalowany program ClearThink, który dodaje te "reklamy".

Pablo, twój sposób tylko dezaktywuje te programy, a one ciągle są na kompie.

Musi przeskanować je AntiMalvare i usunąć.

• 2 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności