Zasłużony Fragowicz Borsaton. Opublikowano 18 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Witam, Gdy wchodzę na jakąkolwiek stronę pojawiają mi się z każdej strony reklamy oraz zawsze wyskakuje nowa karta z jakąś zapiździałą reklamą. Tak to wygląda: Nic ostatnimi czasy nie instalowałem. System Windows 8.1 Pro. Wiecie co z tym zrobić, bo szału dostaję :( Edytowane 18 Listopada 2014 przez Borsaton.
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 18 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Listopada 2014 advcleaner polecam taki "robaczek" usuwa wszystkie złośliwe programy tego typu:D
Bedzie Dobrze Opublikowano 18 Listopada 2014 Zawieszony Opublikowano 18 Listopada 2014 https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock-plus/cfhdojbkjhnklbpkdaibdccddilifddb?hl=pl http://www.programosy.pl/program,adblock.html http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/antyspyware/AdwCleaner.html Zobacz któryś z tych programów.
Zasłużony Fragowicz Borsaton. Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Listopada 2014 AdwCelaner testuje, dam znać. Dzięki.
GodlikeOnlyDD2 Opublikowano 18 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Listopada 2014 To jeszcze ja dodam swoje parę groszy. Pamiętam jak miałem ten sam problem co Ty, użyłem wtedy adw ale nie usunął on wszystkiego, i wtedy znalazłem taki program o nazwie Fix it, który dokończył robotę.
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 18 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Listopada 2014 Ja jeszcze polecam (niestety, musisz crack dać, chyba, że kupisz) przeskanowanie rejestru programem SpyHunter.
Kair Opublikowano 18 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Listopada 2014 Mam to samo i jutro sprawdzę to co podaliśćie może pomoże .
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 19 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Listopada 2014 miałem to samo też ten system, obecnie mam win 7 ale na 8 zmieniałem przeglądarke na opere (pisze się tak albo opre xD nie wiem)
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 19 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Listopada 2014 Jezeli masz to na kazdej stronie lub w większości to prawdopodobnie masz zainstalowane nie potrzebne, Dodaj lub usuń. Szukaj tam wszystkie nie potrzebne pliki. Jeszcze mozesz miec w przeglądarce jako aplikacja. Ps. Mam nadzieje ze pomogłem.
GodlikeOnlyDD2 Opublikowano 19 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Listopada 2014 @up Ale w ten sposób nie usuniesz wszystkiego, tylko część, a nieraz nawet po usunięciu Twoim sposobem nadal wyskakują reklamy.
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 19 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Listopada 2014 Tak wiem o tym ale większości zniknie jeszcze chciałem dodac ze można resetować do fabrycznych ustawień w przeglądarce.
Zasłużony Fragowicz Borsaton. Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Listopada 2014 Żaden program do oczyszczania nie pomógł. Zmiana przeglądarki też nic nie daje, bo czy to Chrome, Opera czy IE reklamy wyskakują. Usunąłem wszystkie nieznane mi programy z Programy i funkcje - nawet to nie pomogło. Rozszerzeń żadnych nie miałem zainstalowanych. Pomógł dopiero program AdBlock for Chrome. Dzięki wszystkim za pomoc ;*
Legendarny Fragowicz Kurwikłak Opublikowano 19 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Listopada 2014 Odrazu widziałem że nie masz adblocka. Nie pomyślałem jednak że istnieją jeszcze jednostki bez tego addona
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 14 Czerwca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Czerwca 2015 Temat był dawno zakładany lecz rozwiązania nie ma. Gdybyś ktoś pytał to mam idealne rozwiązanie które działa ^^. Klikamy windows + r i wpisujemy msconfig, po czym przechodzimy do zakładki usługi. Zaznaczamy opcje ukryj usługi microsoft oraz klikamy na Wyłącz wszystkie. Potem trzeba tylko zrestartować nasze urządzenie :). Mam nadzieje że pomogłem ! Powodzenia !
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 14 Czerwca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Czerwca 2015 Po screenie widać, że masz doinstalowany program ClearThink, który dodaje te "reklamy". Pablo, twój sposób tylko dezaktywuje te programy, a one ciągle są na kompie. Musi przeskanować je AntiMalvare i usunąć.
Właściciel GET Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Właściciel Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi