GodlikeOnlyDD2 Opublikowano 15 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Listopada 2014 Jako, że na Fragujemy.com jest serwer pod nazwą only dd2 i czasami widzę ,że gdy mówi się ludziom gdzie jest przeciwnik to tak na prawdę nie wiedzą o co mi chodzi to podrzucam niżej mapkę z podpisanymi poszczególnymi miejscami. Zongov: Edytowano poprzednie foto + dodano Polskie nazwy.
Joker.^^ Opublikowano 15 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 15 Grudnia 2014 Przydatne, dla osób zielonych w grze to się na pewno przyda. 1
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 28 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Grudnia 2014 Podwójne drzwi(double doors) są niekiedy nazwą zamienną dla anarchii.
pjN Opublikowano 29 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Na drzwi między środkiem, a B mówi się double doors również :) Edytowane 29 Grudnia 2014 przez pjN
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 29 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2014 To właśnie tak jest, że niektóre teamy dają swoje nazwy. Ja np. o trupie słyszałem, że to ciemnia. Nazwy powinny być oficjalne i jednolite dla wszystkich.
TeHaCe Opublikowano 22 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia 2015 AUTO - wole ' reklama ' lub SpawN
DarQ Opublikowano 26 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2015 Noo ładnie, przydałoby się jescze inferno i mirage :)
Nice One ! Opublikowano 26 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2015 przyda sie dla nowych
Tom Ek Opublikowano 26 Stycznia 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2015 Jak najbardziej przydatne, lecz widnieje tam nazwa innej sieci, więc to jakby pod reklamę podchodzi :D.
Instynkt Opublikowano 28 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2015 Auto = komin !! ( pod taką nazwą wszyscy to znają ) i drugie Auto koło BS "A" to " reklama" ( również pod taką nazwą wszyscy to znają, jeszcze nigdy nie słyszałem żeby ktoś powiedział " - na Auto stoi " ;/
solight777 Opublikowano 9 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2015 Mega przydatne tylko szkoda ze wiekszosc polowy nazw nawet nie zna a gdy slysza ROMAN to zapewne ze zdziwienia az duze oczka robia :P
LaggeR* Opublikowano 9 Marca 2015 Wykluczony Opublikowano 9 Marca 2015 Dużo osób gra dla zabawy i nie interesuje ich za bardzo jak dane miejsce się nazywa, po prostu chcą sobie pograć. Tak czy tak mapka fajnie zrobiona i pewnie osoby przeglądające forum zapoznają się z nią i poznają nowe miejsca. To Twoja praca czy ściągnięta z internetu wraz z chęcią uświadomienia innych?
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 10 Marca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Świat Counter-Strike'a → Move / tricki do Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike: Global Offensive → Poradniki
Rekomendowane odpowiedzi