Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że na Fragujemy.com jest serwer pod nazwą only dd2 i czasami widzę ,że gdy mówi się ludziom gdzie jest przeciwnik to tak na prawdę nie wiedzą o co mi chodzi to podrzucam niżej mapkę z podpisanymi poszczególnymi miejscami.

Zongov: Edytowano poprzednie foto + dodano Polskie nazwy.

4A3A2B054E3472D06BC98484F704F47D88F0897Acomment_YqCVYMn85QUywWY8LU98uEOpsqdRZIz8

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Podwójne drzwi(double doors) są niekiedy nazwą zamienną dla anarchii.

Opublikowano (edytowane)

Na drzwi między środkiem, a B mówi się double doors również :)

Edytowane przez pjN
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

To właśnie tak jest, że niektóre teamy dają swoje nazwy. Ja np. o trupie słyszałem, że to ciemnia.

Nazwy powinny być oficjalne i jednolite dla wszystkich.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Noo ładnie, przydałoby się jescze inferno i mirage :)

Opublikowano

Jak najbardziej przydatne, lecz widnieje tam nazwa innej sieci, więc to jakby pod reklamę podchodzi :D.

Opublikowano

Auto = komin !! ( pod taką nazwą wszyscy to znają ) i drugie Auto koło BS "A" to " reklama" ( również pod taką nazwą wszyscy to znają, jeszcze nigdy nie słyszałem żeby ktoś powiedział " - na Auto stoi " ;/ 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mega przydatne tylko szkoda ze wiekszosc polowy nazw nawet nie zna a gdy slysza ROMAN to zapewne ze zdziwienia az duze oczka robia :P

Opublikowano

Dużo osób gra dla zabawy i nie interesuje ich za bardzo jak dane miejsce się nazywa, po prostu chcą sobie pograć. Tak czy tak mapka fajnie zrobiona i pewnie osoby przeglądające forum zapoznają się z nią i poznają nowe miejsca. To Twoja praca czy ściągnięta z internetu wraz z chęcią uświadomienia innych?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Ten temat został przeniesiony z forum

Świat Counter-Strike'aMove / tricki

do

Świat Counter-Strike'aCounter-Strike: Global OffensivePoradniki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności