Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 9 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Listopada 2014 Gra ktoś w Battlefielda? Co sądzicie o tej grze? Jezeli chcecie zagrać jakiś duecik to piszcie ;)
qwerTY.^ Opublikowano 1 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2014 ja gram w BF3 ale to bardzo rzadko nie lubię Coop wolę Multi sb pograć jest lepsza rzeźnia :) mozna by zagrać coś w weekend :)
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2015 Refresh Zdobyłem BF4, więc pytanie czy ktoś gra w BF 3/4 ? :)
BoBeR Aka Zabijaka Opublikowano 8 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2015 Ja gram :D Ale komp dojdzie dopiero w środe :D
h0w Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Hardline? masz Pisz PW ;) mozna zagrac ^^
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zamykam. pisze autorowi na PW. Chociaż wątpię ze odpisze.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi