Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam propozycje co do problemu Sg ale nie wiem czy jest ona możliwa. Gdy gracz przykładowo CT postawi SG na swój resp to nie jest zakazane, ale jeśli go przerzuci do TT to wtedy leci ban za SG na respa. no ok a jest taka możliwość zrobienia żeby Sg znikało gdy danego gracza przerzuci do przeciwnego Teamu??

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

A ja myślę ,że nie ma co kombinować bo i tak Nesty ma sporo roboty. Wystarczy nie stawiać SG w okolicach respa co nie jest przecież takie trudne ...

Opublikowano

A ja myślę ,że nie ma co kombinować bo i tak Nesty ma sporo roboty. Wystarczy nie stawiać SG w okolicach respa co nie jest przecież takie trudne ...

nie no oczywiście ale zdarzają się przypadki :D. ja nie pisze ze już ma to robić czy coś jeśli da rade kiedyś tam w późniejszych restartach spoko jeśli nie tez będzie dobrze i starać się nie stawiać :d

Opublikowano

Myślę że jest dobrze tak jak jest.. Tak jak powiedział @Kierowca, lepiej nic nie kombinować :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

W regulaminie jasno jest określono gdzie nie można postawić SG. Nie będzie takiego czegoś aby po zmianie teamu sg znikło. Jeżeli przerzuci gracza jest to tylko i wyłącznie jego problem.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności