Sandra Opublikowano 7 Listopada 2014 Zawieszony Opublikowano 7 Listopada 2014 Hejka! Mam taki pewien pomysł dotyczący konkursu Mikołajkowego. Pomyślałam sobie, że fajnie by było zareklamować serwer, stworzyć jakiś fajny e-plakat z logiem Fragujemy i pobawić się również może w jakieś nagrody bo to na pewno przyciągnie więcej graczy na serwer. Konkurs miałby polegać na tym, że topka zostałaby zresetowana w konkretnym dniu tak żeby wszyscy wiedzieli dokładnie kiedy i przez okres okolo 14 dni gracze walczyliby o tytuł Mistrzów Fragów czyli, że np. 3 pierwsze osoby które zdobędą największą ilość fragów wygrają następujące nagrody: 1 miejsce - Vip rozbudowany 2 miejsce - Vip lekki 3 miejsce - Darmowy slot Rozumiem, że nie każdemu może się spodobać ten pomysł z róznych względów dlatego proszę o nie pisanie jakiś uszczypliwych komentarzy tylko wyrażanie swojej opini :)
Nawicho Opublikowano 7 Listopada 2014 Zawieszony Opublikowano 7 Listopada 2014 Na 4fun jest tylko vip rozbudowany wiec coś innego musisz wymyślać na 2 miejsce
POLISH TEAM JU-JITSU xD Opublikowano 7 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2014 moim zdaniem fajny pomysł :) tylko jak ja wygram topke to co wtedy jak mam VIP-a? :D
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 7 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2014 Wszystko fajnie pięknie tylko pozwól że się tak spytam kto to zasponsoruje?
Sandra Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zawieszony Opublikowano 7 Listopada 2014 w tej kwesti można by się było jakoś dogadać. Najpierw chce zobaczyć czy są w ogóle jacyś chętni. Myślałam o jakiś nagrodach typu myszka, podkładka ale to chyba już wyższa szkoła jazdy dlatego stwierdziłam, że te opcje co można kupić w sklepie będą w łatwiejszym stopniu do zorganizowania.
Paciaciak Opublikowano 7 Listopada 2014 Zawieszony Opublikowano 7 Listopada 2014 Chętni zawsze się znajdą, ale jak Pan Night napisał kto to zasponsoruje? ps. Dla mnie pomysł jak najbardziej się podoba.
Sandra Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zawieszony Opublikowano 7 Listopada 2014 Może jakaś zrzuta adminów ? Po pare złoty to chyba nikomu nie zrobi wielkiej różnicy. To wszystko trzeba by było dopracować ale myślę, że warto by było. Głównie chodzi o nagrody no chyba, że zrobimy walke o 1 pierwsze miejsce za tytuł najlepszego gracza serwera :P Może mieć dopisek na forum przez miesiąc np. Mistrz fragów :P
PepsIo Opublikowano 8 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Moim zdaniem fajny pomysł. Przydało by się coś takiego rozerwało by to starych graczy i przyciągnęło by to nowych :) Edytowane 8 Listopada 2014 przez PepsIo
Zasłużony Fragowicz /Am@di/ Opublikowano 8 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Listopada 2014 Pomysł fajny nie powiem by były walki o ranking :D , ale moim zdaniem 14 dni to za krótko jak na taki konkursik :P
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 8 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Listopada 2014 Pomysł sam w sobie dobry. Tylko trzeba by zastanowić się nad tymi nagrodami oraz uprzedzeniu graczy wcześniej o takim oto konkursie.
Kielce Opublikowano 8 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Listopada 2014 ok. Tylko dlaczego admini maja się składać? Jeżeli chcesz dać nagrody w postaci vipa? Każdy Admin posiada taką funkcję. Można się złożyć i kupić podkładki, myszkę czy coś.
Sandra Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zawieszony Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Spoko. Ja mogę się złożyć, myślę ze 50 zł to nie problem.Jeżeli 14 dni to za mało to można dać np. miesiąc. Rozreklamować konkurs za pomocą jakiegoś fajnego e-plakatu i myślę, że będzie wielu chętnych. Myślę, że najlepszym pomysłem byłaby jakaś myszka, słuchawki albo podkładka w rozsądnej cenie za 1 miejsce albo ten tytuł "Mistrza fragów" bo faktycznie pomysł z Vipem raczej odpada bo wszyscy admini go posiadają więc wtedy Admini walczyliby o nic tak naprawdę a pewnie każdy chciałby mieć o co powalczyć. Wpisujcie tutaj pomysły na nagrody to na pewno się coś znajdzie fajnego :) Edytowane 8 Listopada 2014 przez Sandra
v9. Opublikowano 8 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Listopada 2014 moze nagroda jakieś słuchawki bo akuart potrzebuje? heheh
DZEJDZEJ Opublikowano 8 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 8 Listopada 2014 za robote sie weź! v9! to sobie kupisz :D
Sandra Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zawieszony Opublikowano 8 Listopada 2014 Steelseries Rival http://www.test-gear.pl/testy-i-recenzje/myszki/steelseries-rival/ Steelseries Sensei http://allegro.pl/mysz-steelseries-sensei-raw-rubber-surface-pad-i4764230347.html lub coś tańszego Tt eSPORTS Azurues http://dlagracza.com/myszki/593-tt-esports-azurues.html Razer Abyssus http://allegro.pl/myszka-dla-graczy-optyczna-razer-abyssus-3500dpi-i4755316678.html
Kielce Opublikowano 8 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Listopada 2014 Pierwsze myszki są najlepsze:P Ale zgarnę nagrodę ^^
PepsIo Opublikowano 9 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) Jak dla mnie ten drugi komplet ale to już nie zależy od tego kto co komu pasuje, ale zależy ile pieniędzy się zbierze. Edytowane 9 Listopada 2014 przez PepsIo
Rex1s Opublikowano 19 Listopada 2014 Zawieszony Opublikowano 19 Listopada 2014 Pozwolę sobie tu coś napisać i powiem tak: 1. Nagroda główna to ( Cs-go ) np , albo coś innego. 2. Za drugie miejsce to powinno być moim zdanie ( VIP - rozbudowany ) 3. Darmowy slot na 35 dni P.s Jeżeli zdarzy się taka sytuacja , ze ktoś wygra drugą nagrodę a będzie już posiadał VIPA , to jak mu się skończy niech napisze to organizatora o przedłużenie VIPA. Tyle z mojej strony. :) Pozdrawiam - Słoniu !
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 19 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Listopada 2014 Niewiem czy to jest dobry pomysl ale admini nie powinni sie sładać, bo posiadają vipa. Gracz, który uważa, że jest w stanie coś ugrać i będzie o to walczył powinien się dorzucić. Taka jest moja propozycja.
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 19 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Listopada 2014 1 nagroda - Cs GO ludzie mają, więc po co im 2 (lub wolą 1.6). 2 nagroda - ok 3 nagroda - ok Na pewno zbiórka nie będzie taka, że ludzie się składają, bo albo jedna osoba albo nikt: po co mam dać np 15 zł, żeby ktoś miał myszkę za xxx zł? Kto proponuje ten sponsoruje, złota zasada FG.
Rekomendowane odpowiedzi