Natka Opublikowano 7 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2014 Znalezione jakiś czas temu na YT (nie mojego autorstwa). Jak dla mnie esencja najlepszych czasów CSa :) 1 Cytuj
Anka ♥. Opublikowano 7 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgodze się, oglądałam nie raz. :) Cytuj
daNNN Opublikowano 11 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Listopada 2014 Heh to z tym defusem najlepsze :D Cytuj
Browar Opublikowano 19 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 19 Listopada 2014 Łezka się w oku kręci. Mam konto cs go, ale chyba nigdy się nie przekonam do tej wersji. Cytuj
Joker.^^ Opublikowano 15 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 15 Grudnia 2014 Nie oglądałem do końca ale to jest jeszcze za czasów Cs 1.6 a nie Go xd. Cytuj
piekarzewski Opublikowano 3 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2015 nie obejrzalem do konca, jednak dla mnie esencja cs 1.6 jest slynny cytat "co jest getrajt?" Cytuj
DajMiCiastko Opublikowano 3 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2015 Piękno w czystej postaci. Chyba każdy kto gra od początku w CS 1.6 widział wszystkie te filmiki ;) Cytuj
piekarzewski Opublikowano 4 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2015 Polska sila! CO JEST GAJS? CO JEST GETRAJT? LYSO CI K...A FRAJERZE? :D Cytuj
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2015 No zajebiste czasy naprawdę ;) Jeszcze jakie to były młode pocieszne mordy ;) @ piekarz popatrz na TAZ-a jak wygląda młodziej na Twoim filmiku i pomyśl sb jak wygląda get_Right skoro teraz wyglada jak 15latek ;D "Złoto już mamy za chuja go nie oddamy" ;) Teraz GO łączy "kibiców" ale niestety csgolounge czy strony do obstawiania real money nie pozwalają na prowadzenie normalnych rozrywek z 2 powodów - DDoS-y (lagi, zrywanie połączeń użytkownikom) - Przy każdej przegranej jest płacz o skiny (chociaż nikt im nie kazał stawiać przecież to hazard) i non stop oskarżenia o "sprzedanie" "oddanie" meczu "że drużyna postawiła na drugą drużyne i specjalnie oddała mecz" tak więc te obstawiania psują całą tą magie wśród legendarnych składów które przeszły z 1.6 do CS:GO Cytuj
explode Opublikowano 12 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2015 aż się łezka zakręciła :( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi