Ennemy Opublikowano 3 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2014 Proponuje dodać nową mapę o nazwie "de_cpl_mill" Myślę, że mapa się sprawdzi . Co wy na to? 1
Lukas95 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 2 Grudnia 2014 Gralem na innych serwerach wielokrotnie. Jestem na tak.
TPS Trawa Pali Stresy Opublikowano 2 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 2 Grudnia 2014 Mapka jest jak najbardziej ok. Jestem za.
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 2 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Grudnia 2014 Mapa była kiedyś, została wyrzucona gdyż się nie przyjęła. I nie ma się co dziwić bo właściwie na COD się nie nadaje. Wystarczy nam de_tuscan. 1
Właściciel GET Opublikowano 18 Października 2015 Właściciel Opublikowano 18 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi