Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 1 Marca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2012 Na Twitter Jensa wpłynęła informacja, że aktualizacja 1.2 już jest! Już teraz możecie aktualizować Minecrafta! Lista Zmian: - Nowy biom, dżungla - Moby otrzymały sztuczną inteligencję - Zostały dodane koty oraz oceloty - Oswojone wilki da się rozmnażać mięsem wieprzowym - Z potworów wypadają cenniejsze przedmioty - Zwiększono limit budowy do 256 bloków - Nowe bloczki - Mieszkańcy wiosek mogą się rozmnażać - Podwójne drzwi działają z redstonem Nowsza wersja gry to 1.2.2. Stało się tak, ponieważ w wersji 1.2 brakowało świerków i brzóz.
Gorylondko Opublikowano 4 Marca 2012 Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2012 Bardzo podoba mi się nowy biom dżungla można się tam ładnie rozbudować:D
gawka111 Opublikowano 5 Marca 2012 Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2012 No 1.2 długo na niego czekaliśmy biomy mhmh; > nareszcie ; P a koty też fajny patent nareszcie creepery nie bd nas denerwować.
NickOver Opublikowano 9 Marca 2012 Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2012 Według mnie dżungla to strzał w 10! Jedna z niewielu aktualizacja która całkowicie mi się podoba. Oceloty też są dobrym pomysłem. No i oczywiście, tak jak psy są słodkie :D
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi