UchihaItachi Opublikowano 31 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 31 Października 2014 jak w temacie za niedługo ma wyjść ta epicka gierka, jestem fanem całej serii AC i nie moge się doczekać tej gry. ten temat założyłem bo może ktoś jeszcze na nią czeka i chciałby się podzielić emocjami z poprzednich części jak i z tej nadchodzącej, proponuje(jak kto chce) żebyście wrzucali krótkie filmiki z waszej gry i pochwalili się co umiecie ;)
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 7 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Krótki zwiastun :) Edytowane 7 Listopada 2014 przez RasTa.!
UchihaItachi Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) widziałem gameplay pl z co-op`a i twierdze że ta część powinna wymiatać. ale cholera 2k muszę sie wykosztować aby zagrać w te greA tu taki nie polski ale też dobry Edytowane 12 Listopada 2014 przez UchihaItachi
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Grudnia 2014 Małe zainteresowanie tematem co skutkuje zamknięciem.
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 9 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Listopada 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Ze świata gier do Gry → Serie gier komputerowych → Assassin's Creed
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi