UchihaItachi Opublikowano 31 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 31 Października 2014 Witam. miałbym małą propozycję aby (jeśli to możliwe) dopisać do regulaminu serwera COD MOD zakaz skanowania przez ściankę między respami na De_eldorado. i jeszcze jedno. była by możliwość dopisania ograniczenia pingu do 120? czy 15max?
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 31 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Października 2014 Roześmiałam się... słucham? Do regulaminu dodać zakaz skanowania na eldorado? Ty się w ogóle przeczytałeś, kolego? Nie wierzę... naprawdę nie wierzę. Zaś za ping przecież osoby są wyrzucane - jeśli jest admin. Natomiast jeśli na serwerze jest mała ilość osób i zdarzy się osoba z trochę wyższym pingiem, a nie klatkuje to po co wywalać taką osobę i zmniejszać - na przykład rano - ilość graczy na serwerze?
UchihaItachi Opublikowano 31 Października 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Października 2014 ja lubie grać uczciwie dlatego zgłosiłem ten pomysł. co do samego pingu do gram już jakiś czas i nie zauważam częstej interwencji adminów w tej sprawie. w sumie to może ze 3 razy była interwencja. gdybym widział większość razy nie pisałbym o tym zgadza się? nie mówie że musi być koniecznie, wrzuciłem temat do rozważań i chciałem by gracze się wypowiedzieli. powtarzam to tylko propozycja a nie żądanie
UchihaItachi Opublikowano 31 Października 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) powiem tak. sam mam 1/1 teraz ale jak nie miałem to wiem jakie to wkurzające. grałem na innych serwerach COD MOD i na tych dobrych jest karane scanowanie tej ścianki albo rzucanie przez nią he z 1/1 albo 1/2. niektórzy gracze mogą mieć dość padania tuż po rozpoczęciu rundy. wiem jak ta propozycja brzmi ale no taka prawda. Niech osądzą gracze Edytowane 31 Października 2014 przez UchihaItachi
Właściciel GET Opublikowano 31 Października 2014 Właściciel Opublikowano 31 Października 2014 Kwestię pingu wyjaśniła enQ. A co do respa, tam jest blokada specjalna, aby nie przerzucać hejdże na górze, bo wtedy byłaby to katorga, natomiast zabranianie skanowania nic nie da. Skan to jest skan, niezależnie od tego gdzie jesteśmy. Im bardziej będziemy coś zakazywać, tym bardziej tak naprawdę gracze będą to robić. Pzdr. 1
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 31 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Października 2014 Jak to sie mówi "zakazany owoc kusi". Bez skanowania bezsensu każda mapa ma jakieś skany wg. jak wyjaśnił już Nesty He po iluś sekundach możesz.
Zasłużony Fragowicz The Next Best Opublikowano 31 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Października 2014 Tzn że ten serwer do dobrych się nie zalicza ??? skoro dozwolone jest skanowanie ??? Skoro masz dość padania na początku rundy do się po prostu odsuń nikt ci nie każe tam stać takie jest moje zdanie.
UchihaItachi Opublikowano 31 Października 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Października 2014 nie mówie że nie jest dobry, chodzi o sytuacje na samym początku rundy a nie o cały czas mapy
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 31 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Października 2014 A czy tak trudno od razu zmienić tor wyjścia z respa?
Zasłużony Fragowicz The Next Best Opublikowano 31 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Października 2014 Wiem o co ci chodzi o skany na eldo i pewnie dust 2002 na początku rundy podpisuje się pod tym co wyżej zmienić trasę wyjścia proste skuteczne rozwiązanie
fake. Opublikowano 31 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Października 2014 Myślę że wprowadzanie takiego czegoś do regulaminu jest naprawdę wielką głupotą. Przez tyle czasu co gram w cs'a nigdy nie widziałem żeby na jakimś serwerze był zakaz skanowania.. To całkiem normalnie , zmiany są tu zbędne moim zdaniem. 1
UchihaItachi Opublikowano 31 Października 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Października 2014 nie scanowania ogółem, tylko scan do 5 sec na eldorado na respie. wyobraź sobie że musisz każdemu graczowi nowemu z osobna tłumaczyć że od razu z respa ma zwiewać bo może paść 5 sec po ropoczęciu rundy.
Zasłużony Fragowicz Kierowca Bombowca Opublikowano 31 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Października 2014 Jak ktoś trochę już gra to wie, a Ci co nie wiedzą to jak będą mieli pecha to się dowiedzą.Każdy z nas zdobywa doświadczenie poprzez grę , więc jak ktoś jest w miarę inteligenty to jak raz czy dwa padnie to będzie wiedział co robić aby uniknąć skanów. Nie ma potrzebny tłumaczenia każdemu z osobna tak jak piszesz. 1
UchihaItachi Opublikowano 31 Października 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Października 2014 po tym co dzisiaj widziałem na serwie to wątpie. nie mówie że konieczne jest wprowadzenie czegoś takiego ale to tylko propozycja która może ulec zmianie lub przeróbce.
Właściciel GET Opublikowano 31 Października 2014 Właściciel Opublikowano 31 Października 2014 Nic nie zostanie wprowadzone. Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 18 Października 2015 Właściciel Opublikowano 18 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi