Kylu:) Opublikowano 23 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 23 Października 2014 Gdy wlaczam Steam i jak wchodze na jakis serwer , to laduje mi calkowicie normalnie , lecz gdy chce wbic na jakis inny serwer , to nie chce mi sie juz wgl zaladowac , musze odczekac jakis czas , zeby ponownie wbic na jakis serwer ... Mial ktos z wam moze taki problem :) Licze na wasza pomoc :)
Właściciel GET Opublikowano 25 Października 2014 Właściciel Opublikowano 25 Października 2014 Ale sprostujmy: czy Ty mówisz ogólnie, że wbijasz na serwer "X", a potem na "Y" i na tym "Y" Ci się ładuje długo? Czy ten "Y" to każdy, dowolny serwer, czy jakiś wybrany?
Kylu:) Opublikowano 26 Października 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Października 2014 Serwer "Y" to calkowicie inny serwer od "X" . Gdy wlaczam serwer "X" to moge sobie z niego wychodzic i wchodzic , ale gdyz chce wejsc na serwer jakis inny "Y" to mi sie wgl nie chce ladowac :)
Darkness.#exe Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zawieszony Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi