Zasłużony Fragowicz Rosiol Opublikowano 21 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Października 2014 Nazwa odznaczenia: DoświadczonyPowód: Jestem adminem od 04.02.2013 z 2-3 miesięczną przerwą i myślę, że dobrze sprawuję swoją funkcję. Uwagi: Brak
Zasłużony Fragowicz Rosiol Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Października 2014 Nazwa odznaczenia: StalowyPowód: Jestem z Wami od 07.04.2012. Zależy mi na tej sieci i dalej pragnę pomagać w jej rozwoju.Uwagi: Brak.
Zasłużony Fragowicz Rosiol Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Października 2014 Nazwa odznaczenia: SumiennyPowód: Staram się rzetelnie wykonywać swoją pracę na stanowisku admina, wnikliwie obserwując danych graczy przed zbyt pochopnym nadaniem bana, aby mieć pewność, że robię słusznie karząc za dane wykroczenie. Często przeglądam forum by być na bieżąco ze wszystkim.Uwagi: Brak.
Właściciel GET Opublikowano 1 Maja 2015 Właściciel Opublikowano 1 Maja 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi