Bedzie Dobrze Opublikowano 18 Października 2014 Zawieszony Opublikowano 18 Października 2014 Siemanko Przejdę od razu do rzeczy, otóż nie słyszę kompletnie NIKOGO kto gada na serwerach. No kompletnie zero, nawet się głośniczek nad gościem, który coś mówi to się nie pojawia ... Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu tej zagadki, bo ja chce się komunikować głosowo z innymi a nie mam takiej możliwości :( (Opcje CS/Steam są ustawione poprawnie) CHYBA .
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 18 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Października 2014 Probowałeś reinstall? :P 1
Bedzie Dobrze Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zawieszony Opublikowano 18 Października 2014 No co Ty ... Na to bym nigdy nie wpadł ... :D Jasne, że już reistalowałem :(
Właściciel GET Opublikowano 18 Października 2014 Właściciel Opublikowano 18 Października 2014 Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią. Popraw temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi. Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty. Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu. Załóż ponownie temat, uwzględniając powyższą uwagę i informacje.
Darkness.#exe Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zawieszony Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi