Skocz do zawartości

[KOSZ] Joanna Krupa

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Że się tak wyrażę: o jebana, ale ma ciało! :O

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Przepiękne wręcz.

Cycuszki też niczego sobie.

Szczególnie te w wodzie są śliczne! Ma piękny brzuch, biodra, całość... nie sądziłam, że może być aż tak piękna. Zszokowało mnie.
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Przepiękne wręcz.

Cycuszki też niczego sobie.

Szczególnie te w wodzie są śliczne! Ma piękny brzuch, biodra, całość... nie sądziłam, że może być aż tak piękna. Zszokowało mnie.

Jak się wychodzi od chirurga to tak jest :P

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Rogal no niby tak, mogłabym obstawić, że piersi ma od chirurga... modelka, ciekawe co je. No ale ładna jest, to fakt. I z drugiej strony ciekawi mnie ile photoshopu w tym jest. :D

• Właściciel
Opublikowano

Widziałem częściowo jej wywiad z jej mężem, mają domek niezły koło Hollywood.

Ogólnie rzecz biorąc, śmiesznie mówi w Tap madl, niekryty krytyk dobrze ją sparodiował, nie zmienia to faktu, że jest bardzo ładna.

Kiedyś mój nauczyciel od rosyjskiego był w Bydgoszczy i widział się z Dzoaną (a on trochę zboczony :D, tzn. więcej niż trochę) i zaczął o niej opowiadać.. :D Fotki to i tamto.. hehe

Opublikowano

Co z tego, że ładna jak tempa niczym obuch. A co do cycków to może i fajne, ale pamiętajcie, ze to co ona w nich ma służy do uszczelniania okien :P

• Właściciel
Opublikowano

Co z tego, że ładna jak tempa niczym obuch.

Z tym się zgodzę. Ale w końcu to dział erotyka więc podziwiajmy kształty panowie :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Rąbałbym jak drwal drzewa.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szarpałbym niczym reksio szynke xd PS. Ciekawie ile osób zfapowało sie przed tymi zdj. :b

• 4 lata później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności