Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 29 Lutego 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Lutego 2012
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 7 Marca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Marca 2013 Że się tak wyrażę: o jebana, ale ma ciało! :O
Właściciel GET Opublikowano 7 Marca 2013 Właściciel Opublikowano 7 Marca 2013 Że się tak wyrażę: o jebana, ale ma ciało! :O Przepiękne wręcz. Cycuszki też niczego sobie.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 7 Marca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Marca 2013 Przepiękne wręcz. Cycuszki też niczego sobie. Szczególnie te w wodzie są śliczne! Ma piękny brzuch, biodra, całość... nie sądziłam, że może być aż tak piękna. Zszokowało mnie.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 7 Marca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Marca 2013 Przepiękne wręcz. Cycuszki też niczego sobie. Szczególnie te w wodzie są śliczne! Ma piękny brzuch, biodra, całość... nie sądziłam, że może być aż tak piękna. Zszokowało mnie. Jak się wychodzi od chirurga to tak jest :P
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 7 Marca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Marca 2013 Rogal no niby tak, mogłabym obstawić, że piersi ma od chirurga... modelka, ciekawe co je. No ale ładna jest, to fakt. I z drugiej strony ciekawi mnie ile photoshopu w tym jest. :D
Właściciel GET Opublikowano 7 Marca 2013 Właściciel Opublikowano 7 Marca 2013 Widziałem częściowo jej wywiad z jej mężem, mają domek niezły koło Hollywood. Ogólnie rzecz biorąc, śmiesznie mówi w Tap madl, niekryty krytyk dobrze ją sparodiował, nie zmienia to faktu, że jest bardzo ładna. Kiedyś mój nauczyciel od rosyjskiego był w Bydgoszczy i widział się z Dzoaną (a on trochę zboczony :D, tzn. więcej niż trochę) i zaczął o niej opowiadać.. :D Fotki to i tamto.. hehe
ADA_GA Opublikowano 8 Marca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2013 Co z tego, że ładna jak tempa niczym obuch. A co do cycków to może i fajne, ale pamiętajcie, ze to co ona w nich ma służy do uszczelniania okien :P
Właściciel GET Opublikowano 8 Marca 2013 Właściciel Opublikowano 8 Marca 2013 Co z tego, że ładna jak tempa niczym obuch. Z tym się zgodzę. Ale w końcu to dział erotyka więc podziwiajmy kształty panowie :)
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 8 Marca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2013 Rąbałbym jak drwal drzewa.
Paciaciak Opublikowano 8 Marca 2013 Zawieszony Opublikowano 8 Marca 2013 Pukałbym jak jehowy do drzwi.
polakpl71717 Opublikowano 5 Maja 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2013 Szarpałbym niczym reksio szynke xd PS. Ciekawie ile osób zfapowało sie przed tymi zdj. :b
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 21 Maja 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi