Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 4 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Października 2014 Witam, w tym temacie chciałbym poruszyć ważną kwestię. Mianowicie chodzi mi o bugujące się "wyjścia" z teleportów. Wchodzi kilka osób i każdy jest w każdym. Czy jest jakiś sposób rozwiązania tego problemu? Np teleport przenosił by graczy każdorazowo w inne miejsce obok siebie ale na tej samej powierzchni np na tym balkoniku na zm_ojciec?
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 4 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Października 2014 Żeby zmienić teleport musisz zmienić mapę, a żeby zmienić mapę musimy mieć mieć kod mapy, tak więc będzie ciężko. Na defensie udało nam się tylko z tego powodu, że właściciel mapy był jeszcze "dostępny". Po prostu nauczcie się wchodzić, a jeśli widzisz, że ktoś wszedł zbyt szybko daj znać adminowi i zablokuj wejście na czas teleportu graczy/slaya.
Właściciel GET Opublikowano 4 Października 2014 Właściciel Opublikowano 4 Października 2014 Zastanawiać się będę jak to rozwiązać. Może automatyczny unstuck się zrobi ;)
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 4 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Października 2014 Może by dało radę wgrać plugin dzięki któremu można by wpisać komendę /respawn i respi Cię w danym miejscu ? Jest to wykonalne? 1
Właściciel GET Opublikowano 4 Października 2014 Właściciel Opublikowano 4 Października 2014 Takie rozwiązanie jest niepotrzebne, moje wyżej wymienione jest lepsze.
VNM. Opublikowano 4 Października 2014 Zawieszony Opublikowano 4 Października 2014 /respawn nie może być. ludzie by używali jakby zauważyli, że idzie zombie nawet nie w tym teleporcie. Także to głupie :) 1
Bedzie Dobrze Opublikowano 4 Października 2014 Zawieszony Opublikowano 4 Października 2014 Hmm... Tak Sobie pomyślałem teraz, a co Wy na to aby gracze gdy trzymają w ręku nóż, mogli przenikać przez Siebie ? Tylko nie wiem jakby to miało wyglądać, bo ct się bugują i ZM również, co do tych drugich nie mam pomysłu jak temu zapobiec. Bo CT wezmie nóż i już nie są zbugowani (chyba) Albo zrobić jakoś aby teleport przenosił graczy co 3-4 sekundy ?
Właściciel GET Opublikowano 4 Października 2014 Właściciel Opublikowano 4 Października 2014 Albo zrobić jakoś aby teleport przenosił graczy co 3-4 sekundy ? To będzie zależne od mapy. Najlepsza propozycja jest moja - automatyczny unstuck. Plugin wykryje czy gracz jest zablokowany, jeżeli tak, spróbuje go wypchać.
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 4 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Października 2014 Czekamy na plugin Nesty.
Właściciel GET Opublikowano 4 Października 2014 Właściciel Opublikowano 4 Października 2014 Wpisane jest w update 2.05.
Arni Opublikowano 4 Października 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 4 Października 2014 Niektórzy specjalnie blokują teleport byłem świadkiem wiele razy
Właściciel GET Opublikowano 4 Października 2014 Właściciel Opublikowano 4 Października 2014 A co to ma teraz za znaczenie czy ktoś specjalnie to robi czy nie?
Arni Opublikowano 4 Października 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 4 Października 2014 Jak nie ma nic wspólnego pierwszy wejdzie będzie stał obok miejsca gdzie go przeniesie tak długo aż teleport się zablokuje i kolo nabija sobe punkty i fragi
Właściciel GET Opublikowano 4 Października 2014 Właściciel Opublikowano 4 Października 2014 ALE CO TO MA WSPÓLNEGO TERAZ, JEŻELI MY ROZMAWIAMY O METODACH ZAPOBIEGANIA BLOKOWANIU W TELEPORTACH? To nie ma żadnego teraz znaczenia czy ktoś to robi specjalnie czy też nie, pojmij to.
Właściciel GET Opublikowano 12 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 12 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi