Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc, temat głównie skierowany do graczy którzy napisali , a w zasadzie to wyrazili chęć do gry w metka ^^ . W tym temacie napiszcie jaki serwer proponujecie , uzasadnijcie króciutko czemu i ewentualnie napiszcie , czy dalibyście radę gadać przez ts / skype :)

Więc tak moje propozycje :

1. Pandoramt2 - Super serwer grałem dosyć długo , ale skończyłem bo nie miałem z kim grać a samemu nudno xD Gorąco polecam :)

2.Metin2 zwykły ( chodzi o pl'a ) - Można popykać na zwykłym metku , też dużo grałem 52 lvl miałem i dałem się oszukać :D

3.Diamondmt2 - Serwer osobiście taki sobie ale myślę , że ewentualnie tutaj też moglibyśmy zagrać , nie ma na nim 6/7 bon jak na innych privach xd

4.Ravia.eu znany serwer Isamu , grałem , podoba mi się :)

Takie są moje propozycje , piszcie swoje i w piątek dogadamy się co do tych wszystkich spraw :)

Ja jkbc. mogę gadać przez skyp'a / ts'a mikro działa ;D

I jakby ktoś się chciał dołączyć to napiszcie tutaj -----> http://fragujemy.com/topic/20167-jest-kto%C5%9B-ch%C4%99tny-%C5%BCeby-pogra%C4%87-w-metina/#entry96955

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Co powiecie na Dreikon.pl? serwer ciekawy rozbudowany ogarnięta administracja dość dużo ludzi na poziomie jakiś czas temu był strasznie duży przypływ graczy co wpływa na handel pojedynkowanie się itp. ogólnie mówiąc serwer znowu odżył. co do twoich propozycji 

Panodora? czemu by nie można by było zagrać 

PL odpada bez is'a nie damy rady 

Diamond srednio mnie przekonuje 

Ravia.eu to samo co pl bez isa będzie bardzo ciężko 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

A jak stoisz z mikrofonem ?

Powiem CI tak mikrofon mam tylko nie ogarniam, kiedyś gdzieś pisałem z mikro raz działa 10000 razy nie działa nie wiem może tak jakiś wirus nie po prostu nie wiem co jest grane :( jakiś czas temu wszystko było dobrze :( 

Opublikowano

Mogę pograć z wami ale tylko skype ponieważ nie mam micro do kompa ;/

Opublikowano

Mogę pograć z wami ale tylko skype ponieważ nie mam micro do kompa ;/

No dobra ale napisz coś o serwerach na jakich byś chciał grać , na jakich nie i ewentualnie co sądzisz o tych zaproponowanych .

Opublikowano

DiamondMT2 nie działa chyba, albo już działa. W każdym razie nie działał :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

To co decydujemy się na jakiś ? 

CO sądzicie o Dreikonie dałem taką propozycję jednakże nikt na ten temat się nie wypowiedział to jak będzie ? 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Promt2 , xenoxmt2, pandoramt2 . Moge wam polecić te 3 serwery. Sam już nie gram w metka ale zawsze mogę zacząć jak mnie na to najdzie ;p na 3 mam konta 100 lvl + . Jak sie zdecydujecie grać na którymś z tych to sie zastanowie czy z wami pogram ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

ProMt2 i Xenox odpada grałem średnio mi się grało nad Pandorą się zastanawiał chętnie bym tam zagrał 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

ProMt2 moim zdaniem najlepszy serwer dla ludzi którzy nie lubią długo bić lvl'i. Ostatnio ponoć go przerabiali to chętnie bym na nim popykał, zależy od was. Ja osobiście nie chciał bym grać na serwerze w stylu ravia. Strasznie ciężko Sie gra .

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

ProMt2 moim zdaniem najlepszy serwer dla ludzi którzy nie lubią długo bić lvl'i. Ostatnio ponoć go przerabiali to chętnie bym na nim popykał, zależy od was. Ja osobiście nie chciał bym grać na serwerze w stylu ravia. Strasznie ciężko Sie gra .

No zgadza się też nie chcę grać na hardzie wolę pograć na serwerze Easy dlatego myślę, że pozostały nam 2 serwery do wyboru Pandora oraz Dreikona

Dreikon to serwer bardziej do gry grupowej jest dużo Dangeonów itd. dało by radę zrobić jakąś ankietę czy coś żeby zagłosować pomiędzy tymi dwoma serwerami ?

Opublikowano (edytowane)

Promt2 serwer zrobiony pod is' a żeby mieć zbroje czy broń +130 lvl trzeba kupić w is . A co do xenoxa to mi się nie podoba, też bym celował raczej w Pandorkę

// Macie ankiete ------------ > http://fragujemy.com/topic/20198-na-jakim-serwerze-gramy/

Edytowane przez DEMOTYW@TOR
Opublikowano

nie polecam ProMT2/DreikonMT2 oraz Diamond bo to sa lipne serwy dla mnie jest dobry Metinek.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności