Skocz do zawartości

[KOSZ] Na jakim serwerze gramy ?

Na jakim serwerze gramy ?  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakim serwerze chcecie grać ?

• PandoraMT2
    • Dreikon.pl
    • Inny serwer ( napisz jaki )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na jakim serwerze chcecie grać ? Zaznaczcie głos na ankiecie  w piątek koniec i pobieramy priv'a który miał najwięcej głosów :) Jeśli ktoś chce zagrać na innym niż te 2 ( Panda i dreikon ) niech zaznaczy trzecią opcje i napisze w kom. jaki to serwer sobie upatrzył :)

// Wszyscy którzy chcą z nami zagrać , mają obowiązkowo wpisać się tutaj ----->  http://fragujemy.com/topic/20167-jest-kto%C5%9B-ch%C4%99tny-%C5%BCeby-pogra%C4%87-w-metina/

Jeśli tego nie zrobicie możecie nie zostać wzięci do "ekipy" zapytacie czemu ? Z jednego prostego względu , ja nie będę szukał po trzech tematach ludzi tylko wszyscy mają się wpisać na listę do jednego a pozostałe dwa są do dyskusji gdzie , kiedy i na czym gramy . Także proszę o wpisanie się tam do tematu , wystarczy komentarz " jestem chętny " , to 2sekundy pisania a w sprawach organizacyjnych robi wielką różnicę :)

Dla uproszczenia dam wam 3 linki do trzech tematów i napiszę króciutko o co biega w każdym temacie .

1. Klik - tutaj jest lista wpisów , jeśli chcesz dołączyć do ekipy musisz się tam wpisać inaczej nie zostaniesz przyjęty ( to jest ten sam link co powyżej ^^ )

2. Klik - tutaj możesz napisać co sądzisz o danym serwerze , oraz zaproponować i uargumentować swój :)

3.Trzeci temat to jest właśnie ta ankieta , tutaj wiadomo co robimy :)

Edytowane przez DEMOTYW@TOR
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

A ja uważam że nie ma już fajnych serwerów, wyjątkami mogą być serwery zagraniczne (z reguły Włoskie i Niemieckie).

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

A ja uważam że nie ma już fajnych serwerów, wyjątkami mogą być serwery zagraniczne (z reguły Włoskie i Niemieckie).

Nie przesadzaj , według mnie Pandora jest fajna i jak ktoś lubi hardy to na polskim metku też idzie pograć. Grałem raz na amerykańskim metinie , nie był to priv czy coś tylko zwykły amerykański serwer metina . Tam też się nawet spoko gra, znajdzie się jakiś polak , exp chyba ciut szybszy niż na pl'u . Tylko żeby tam ugrać to wymogiem jest znajomość Angielskiego .

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zgodzę się, może oglądałeś filmiki Darka 3 ? pokazywał on prywatny serwer bodajże Niemiecki nie pamiętam dokładnie, ale tam było tyle wszystkiego nowości nowych autorskich map, setów, polski privy w większości jak nie wszystkie są w 95 % wzorowanych na Globalnym serwerze 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie oglądałem, jak grasz na polskich to sama dzieciarnia, nastawienie na kasę, na zagranicznych nie ma tylu, grają ogarnięci co znają angielski i szukali serwera na dłuższy czas. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie oglądałem, jak grasz na polskich to sama dzieciarnia, nastawienie na kasę, na zagranicznych nie ma tylu, grają ogarnięci co znają angielski i szukali serwera na dłuższy czas. 

I tak właśnie jest jak mówisz na serwerach zagranicznych jest utrzymywany poziom na Polskich niestety jest odwrotnie 

Opublikowano (edytowane)

Z tym akurat się zgodzę , że 3/4 privów jest pod is'a :D

+ zaznaczam, że głosy tych którzy nie wpisali się na listę są nie ważne , tak jak głos "będzie dobrze" czy "Lileman" nic nie wnosi, liczą się tylko głosy tych którzy wyrazili chęć gry :) A tym z listy jakoś nie śpieszy się zagłosować w tej ankiecie ...

Edytowane przez DEMOTYW@TOR
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności