c0nst Opublikowano 25 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 25 Października 2014 No to tak moim ulubionym jest (pikachu dobrze wiesz kto) :D Legia Warszawa. A po za Polską Real Madryt 1
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Października 2014 W dniu 25.10.2014 o 10:56, c0nst napisał: No to tak moim ulubionym jest (pikachu dobrze wiesz kto) Legia Warszawa. A po za Polską Real Madryt Czyli mamy całkiem innym świat Ty Legła - Ja Górnik Ty Real - Ja Barca XD Nie macie już nic do dodania??
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 1 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2014 Bayern Monachium !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zasłużony Fragowicz Borsaton. Opublikowano 3 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2014 Moim klubem od dawien dawna któremu kibicuje jest Manchester United. Mam nawet jeszcze koszulkę Andy Cola z logiem Sharp'a. Pewnie połowa sezonowców już UNITED nie kibicują, bo ostatnio im się nie wiedzie, ale powiem jedno GLORY GLORY UNITED. 1
PikA pikA # Opublikowano 3 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2014 FCBarcelona <3 Z Polski - Lech Poznań <3
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2014 Może macie jakiegoś ulubionego piłkarza ?? :D A może kilku znajdzie się na waszej liście ?
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Listopada 2014 Brak zainteresowania tematem proszę o zamknięcie !
Paciaciak Opublikowano 7 Listopada 2014 Zawieszony Opublikowano 7 Listopada 2014 Okei. Na prośbę zakładającego, ZAMYKAM.
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 30 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi