Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 28 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Września 2014 SIEMANKO. Chciałem Sie dowiedzieć czy gra ktos w przegladarkowa grę online soccer manager. Jest to fajna gierka z rzeczywistymi składami . Pisze po to abyśmy mogli "my gracze z tego forum" grać razem w jednej lidze. Moglibyśmy rywalizować miedzy sobą ;) jeśli ktos jest chętny to odzywajcie sie. ;p pozdrawiam
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 28 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Września 2014 Grałem , ale brak czasu zadecydował, że musiałem odpuścić sobie tą gierkę, ale jak ktoś nie grał to oczywiście polecam ! :D
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 28 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Września 2014 Bodajże jestem w 100 najlepszych polakach, nieprzerwanie gram od 1.1.2010
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Września 2014 No to gratki ;p ja to gram 4fun ;) ale jeśli będziesz zaczynał nowa ligę to Sie odzywaj to pogramy razem oki ?
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 29 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Września 2014 Nie ma problemu, póki co nie mogę znaleźć sposobu na ligę grecką.
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 29 Września 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Września 2014 ;pp ja staram Sie grać polska ligę ale zazwyczaj trzeba retro albo mistrzostwa bo pozajmowane dobre kluby ;d
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Gry sieciowe i przeglądarkowe do Gry → Gry sieciowe i przeglądarkowe → Pozostałe
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2014 Odświeżam z zapytaniem czy ktoś z sieci byłby zainteresowany wspólną grą?
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2015 Doszedłem do wniosku, że nie ma chętnych do wspólnej gry. Oczywiście jeśli jest chętna osoba do gry to zapraszam. Temat na tę chwilę zamykam.
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi