Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 25 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) a więc krótko mówiąc gdy wchodze w np. Historie banów jakiegoś gracze (obojętne jakiego) wyskakuje mi tableka jak powinna, tyle że z chińskimi znakami o.O co to i jak to naprawić ? Oto jak wygląda moje okno z tabelą z historii screenów pewnego gracza: Jak widać nie ma ani błędów z nickiem ani z powodem banów i jest to oczywiste dlaczego, lecz czas oraz nazwa kolumn całkiem świruje :( Tak samo w innym przypadku: A tu widać że język w amx ustawiony poprawnie :): Edytowane 25 Września 2014 przez PabloStec
SQN Opublikowano 25 Września 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Września 2014 specjalnie wszedlem i sprawdzilem, ja mam wszystko po polsku napisane ps. to nie chinskie znaczki tylko cyrylica 2
Bedzie Dobrze Opublikowano 26 Września 2014 Zawieszony Opublikowano 26 Września 2014 Może zmień po prostu język w amxmod Wpisujesz: komendę amxmodmenu Naciskasz 9 Pozniej Ustaw/Zmień język I tak ustawiasz. Może to pomoże.
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 27 Września 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Września 2014 Pisałem że to mam dobrze ustawione :) masz nawet potwierdzone na 2 ss'ach ale jak już wejdę w tabele to mi świruje.
Właściciel GET Opublikowano 27 Września 2014 Właściciel Opublikowano 27 Września 2014 A w AMXBans jaki masz język?
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 30 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) To bardziej Ruski :D. Musze to sprawdzić bo, nie sprawdzalem jeszcze :D Edytowane 30 Września 2014 przez RasTa.!
Zasłużony Fragowicz FurCze Opublikowano 1 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Października 2014 Mam to samo a język w amxbans mam polski i tak samo w grze mam polski ustawiony...Widać putin swoje macki na FG przykleił :D 1
DEMOTYW@TOR Opublikowano 2 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Października 2014 Wszędzie putin :D A apropo tematu może spróbuj reinstalnąć cs'a ?
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum HLDS & SRCDS → AMX MOD X → Problemy i pytania do Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike 1.6 → Problemy i pytania
Darkness.#exe Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zawieszony Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi