Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Otóż mam problem z HLDS. Nie chce się wgl włączyć. Próbowałem na kompie ze steam i na kompie z non steam. Nic.. 
Szukam po różnych forach jakiejkolwiek pomocy ale nic nie mogę zrozumieć w niektórych poradnikach. Może Wy mi pomożecie.
Zainstalowałem przez Steam " Half-Life Dedicated Server ".. też nic. Ale gdy kliknę 2 razy myszkę to nic nie pokazuję. A gdy znów powtórzę tą czynność to pokazuje się ramka ze Steam i jest napisane '' trwa uruchamianie, proszę czekać " czy coś takiego. A po chwili coś w stylu, że jest już uruchomione czy ch^^$#@! wie co. Prosiłbym o pomoc bo chciałem postawić sobie taki serwer i pograć ze znajomymi jakieś meczyki, 4fun. Dzięki ! 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie znam odpowiedzi na twoje pytanie, ale zaproponuje Ci wypożyczenie naszego serwera Mixowego. :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Wiem, że jest taka opcja. Ale chodzi mi bardziej o to, że chciałbym zrobić ' trening ' z kumplem. Szczerze? Potrenować skany, jakieś ciekawe akcje organizować. A nad mixem się zastanawiam i muszę popytać :) 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Możesz trenować przecież na Mixowym. I tak przez większość czasu stoi pusty.

• Właściciel
Opublikowano

Szczerze mówiąc, miałem podobne problemy i też do końca nie mogłem je rozwiązać. Nagle przeszło samo... I być może moja odpowiedź jest infantylna, to napisałem po części rację. Oczywiście nic nigdy samo się nie naprawia, ale pod tym kryje się, np. aktualizacja jakaś lub cokolwiek.

Chociaż... Może antywirus Ci blokuje?

• 2 miesiące temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Temat zamykam z powodu braku zainteresowania autora tematu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności