VNM. Opublikowano 23 Września 2014 Zawieszony Opublikowano 23 Września 2014 Siemanko. Otóż mam problem z HLDS. Nie chce się wgl włączyć. Próbowałem na kompie ze steam i na kompie z non steam. Nic.. Szukam po różnych forach jakiejkolwiek pomocy ale nic nie mogę zrozumieć w niektórych poradnikach. Może Wy mi pomożecie.Zainstalowałem przez Steam " Half-Life Dedicated Server ".. też nic. Ale gdy kliknę 2 razy myszkę to nic nie pokazuję. A gdy znów powtórzę tą czynność to pokazuje się ramka ze Steam i jest napisane '' trwa uruchamianie, proszę czekać " czy coś takiego. A po chwili coś w stylu, że jest już uruchomione czy ch^^$#@! wie co. Prosiłbym o pomoc bo chciałem postawić sobie taki serwer i pograć ze znajomymi jakieś meczyki, 4fun. Dzięki !
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 23 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Września 2014 Nie znam odpowiedzi na twoje pytanie, ale zaproponuje Ci wypożyczenie naszego serwera Mixowego. :) 1
VNM. Opublikowano 23 Września 2014 Autor Zawieszony Opublikowano 23 Września 2014 Wiem, że jest taka opcja. Ale chodzi mi bardziej o to, że chciałbym zrobić ' trening ' z kumplem. Szczerze? Potrenować skany, jakieś ciekawe akcje organizować. A nad mixem się zastanawiam i muszę popytać :)
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 23 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Września 2014 Możesz trenować przecież na Mixowym. I tak przez większość czasu stoi pusty.
Właściciel GET Opublikowano 23 Września 2014 Właściciel Opublikowano 23 Września 2014 Szczerze mówiąc, miałem podobne problemy i też do końca nie mogłem je rozwiązać. Nagle przeszło samo... I być może moja odpowiedź jest infantylna, to napisałem po części rację. Oczywiście nic nigdy samo się nie naprawia, ale pod tym kryje się, np. aktualizacja jakaś lub cokolwiek. Chociaż... Może antywirus Ci blokuje?
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2014 Temat zamykam z powodu braku zainteresowania autora tematu.
Rekomendowane odpowiedzi