Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam.

Chciałbym zgłosić się z pomocą do was o to czy znacie jakiś program czy też coś co zablokuje i usunie wszystkie reklamy ktore występują na necie. ??

• Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Adblock jest jednym z najlepszych programów do tego typu spraw.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

AdBlock może spróbuj.

juz mam i nadal.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nesty z tego powodu że nie chce aby jacyś gracze spamowali swoimi pomysłami zgłaszam się do powaznych ludzi.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ale jakie reklamy ci wyskakują i gdzie? 

• Właściciel
Opublikowano

Dział ukryty jest do poważnych dyskusji, a nie Twoich fobii. Przeniosłem. 

Adblock nie jest już w 100% skuteczny, bowiem coraz więcej serwisów zaczyna go omijać. Jak znajdę czas, to i poszukam coś wzmocnionego.

• Właściciel
Opublikowano

Chrome w kulki leci i to nie pierwszy raz. Od ostatniej aktualizacji nie dość, że jak zwykle zjebali kodowanie, przez co wiele stron nie jest kompatybilna z chrome, to na dodatek obciążą znacznie bardziej i często się wiesza. Nie mogę w to uwierzyć... Chyba pora przesiąść się ponownie na mozille, bo mnie szlag trafia. Co prawda chrome jest najszybszą przeglądarką obecnie (zarówno pod względem zimnym jak i ciepłym starcie), nawet jeśli posiadamy full dodatków, ale nie jestem w stanie zaakceptować ostatniego update i brak poprawek. Bo jak wiadomo, zanim aktualizację zrobię, to minie pół roku. Kiedyś jeszcze mogłeś doczekać się szybkiej naprawy. Teraz? Zapomnij.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

To nesty lecimy na mozille :d

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Też mam ten sam problem. Masa reklam mi wyskakuje, nowe karty z reklamami mi się otwierają, etc. Już też nie daje sobie z tym rady; bardzo wkurwiające to jest...

Także jak ktoś zna jakiś program czy coś, to niech poda coś dobrego na to skurwielstwo...

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Człowieku ja cie zamorduje... po prawej na pasku chrome masz ikonke 4 pasków poziomo.. kilkasz w to wchodzisz w Ustawienia, po czym po prawej stronie masz tabelke w której masz Rozszerzenia. Usówasz wszystkie :D (co do joty) a jak dalej wracają to poprostu klikasz na znaczek Wyłączony i się wyłącza :D

Edytowane przez PabloStec
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

juz mozille zainstalowałem i zero reklam osobiście polecam :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja tak jak pisał Nesty, zrezygnowałem z Chrome, znowu Firefoxik + ADblocker i nie mam reklam.

Opublikowano

Pewnie we wtyczkach miałeś syfu ,a nie z reklam. Skoro gdy pobrałeś mozille nic reklam nie było.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Problem zażegnany, zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności