Zasłużony Fragowicz peshu Opublikowano 20 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Września 2014 Witam. Chciałbym zgłosić się z pomocą do was o to czy znacie jakiś program czy też coś co zablokuje i usunie wszystkie reklamy ktore występują na necie. ??
Bedzie Dobrze Opublikowano 20 Września 2014 Zawieszony Opublikowano 20 Września 2014 AdBlock może spróbuj.
Właściciel GET Opublikowano 20 Września 2014 Właściciel Opublikowano 20 Września 2014 Dlaczego piszesz takie pytania w dziale ukrytym...? No chłopie...
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 20 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Września 2014 Adblock jest jednym z najlepszych programów do tego typu spraw.
Zasłużony Fragowicz peshu Opublikowano 20 Września 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Września 2014 AdBlock może spróbuj. juz mam i nadal.
Zasłużony Fragowicz peshu Opublikowano 20 Września 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Września 2014 Nesty z tego powodu że nie chce aby jacyś gracze spamowali swoimi pomysłami zgłaszam się do powaznych ludzi.
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 20 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Września 2014 Ale jakie reklamy ci wyskakują i gdzie?
Właściciel GET Opublikowano 20 Września 2014 Właściciel Opublikowano 20 Września 2014 Dział ukryty jest do poważnych dyskusji, a nie Twoich fobii. Przeniosłem. Adblock nie jest już w 100% skuteczny, bowiem coraz więcej serwisów zaczyna go omijać. Jak znajdę czas, to i poszukam coś wzmocnionego.
Zasłużony Fragowicz peshu Opublikowano 20 Września 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Września 2014 Chrome.
Właściciel GET Opublikowano 20 Września 2014 Właściciel Opublikowano 20 Września 2014 Chrome w kulki leci i to nie pierwszy raz. Od ostatniej aktualizacji nie dość, że jak zwykle zjebali kodowanie, przez co wiele stron nie jest kompatybilna z chrome, to na dodatek obciążą znacznie bardziej i często się wiesza. Nie mogę w to uwierzyć... Chyba pora przesiąść się ponownie na mozille, bo mnie szlag trafia. Co prawda chrome jest najszybszą przeglądarką obecnie (zarówno pod względem zimnym jak i ciepłym starcie), nawet jeśli posiadamy full dodatków, ale nie jestem w stanie zaakceptować ostatniego update i brak poprawek. Bo jak wiadomo, zanim aktualizację zrobię, to minie pół roku. Kiedyś jeszcze mogłeś doczekać się szybkiej naprawy. Teraz? Zapomnij.
Zasłużony Fragowicz peshu Opublikowano 20 Września 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Września 2014 To nesty lecimy na mozille :d
Zasłużony Fragowicz sK0W3R0 Opublikowano 20 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Września 2014 Też mam ten sam problem. Masa reklam mi wyskakuje, nowe karty z reklamami mi się otwierają, etc. Już też nie daje sobie z tym rady; bardzo wkurwiające to jest... Także jak ktoś zna jakiś program czy coś, to niech poda coś dobrego na to skurwielstwo...
Bedzie Dobrze Opublikowano 20 Września 2014 Zawieszony Opublikowano 20 Września 2014 A spróbujcie AdFender 1.83 http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/antyspam/AdFender.html
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 20 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) Człowieku ja cie zamorduje... po prawej na pasku chrome masz ikonke 4 pasków poziomo.. kilkasz w to wchodzisz w Ustawienia, po czym po prawej stronie masz tabelke w której masz Rozszerzenia. Usówasz wszystkie :D (co do joty) a jak dalej wracają to poprostu klikasz na znaczek Wyłączony i się wyłącza :D Edytowane 20 Września 2014 przez PabloStec
Zasłużony Fragowicz peshu Opublikowano 20 Września 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Września 2014 juz mozille zainstalowałem i zero reklam osobiście polecam :D
Rex1s Opublikowano 20 Września 2014 Zawieszony Opublikowano 20 Września 2014 Polecam program AdFender , którego sam używam i jest całkiem dobry. Pobierz - http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/antyspam/AdFender.html
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 21 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Września 2014 AdGuard jest dobry
Zasłużony Fragowicz Matko Bosko Opublikowano 21 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Września 2014 Ja tak jak pisał Nesty, zrezygnowałem z Chrome, znowu Firefoxik + ADblocker i nie mam reklam.
Sercowy Opublikowano 24 Września 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Września 2014 Pewnie we wtyczkach miałeś syfu ,a nie z reklam. Skoro gdy pobrałeś mozille nic reklam nie było.
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 24 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Września 2014 Problem zażegnany, zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi