c0nst Opublikowano 20 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 20 Września 2014 Hej! Zastanawiam się czy istnieje jakaś normalna strona żeby kupić steam :) Mam na koncie to 50ZŁ i nie mam jak wykorzystać więc chętnie wydam to na steam'a ,jakby ktoś miał jakieś info byłbym wdzięczny! ;) Dzięki z góry!
Lecimy w Kulki !? Opublikowano 20 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 20 Września 2014 Ja kupiłem steama sms'em, tylko nie pamietam jaka to była strona
c0nst Opublikowano 20 Września 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 20 Września 2014 A raczej klucz na steam cs 1.6 :)
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 20 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Września 2014 Ja to mam taką sugestie :D napisz do Nestego na PW czy sie da u niego, bo o ile pamiętam jak kupowałem cs:go to cs 1.6 też był, a jeśli on się zgodzi to może ci się uda załatwić od niego :) Potwierdzam że to wiarygodne źrudło i on was na 100% nie oszuka :)
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 20 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Września 2014 szukajcie na allegro.pl jakiś czas temu to widziałem tam ;)
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 20 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) Jest :) http://shop.fragujemy.com/#cs16 Ale to musicie się dopytać, a na allegro raczej tylko z przelewem będzie :( Ale ja się tam neie znam. Edytowane 20 Września 2014 przez PabloStec
Właściciel GET Opublikowano 20 Września 2014 Właściciel Opublikowano 20 Września 2014 szukajcie na allegro.pl jakiś czas temu to widziałem tam ;) Na allegro, gdzie grasują fałszywe klucze, przez które STEAM zablokuje Ci konto? Lepiej kupować ze sprawdzonych źródeł, np. u nas, gdzie masz gwarancję otrzymania oryginalnego klucza.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi