Rex1s Opublikowano 26 Września 2014 Zawieszony Opublikowano 26 Września 2014 Jestem na nie. Dlaczego ? Ponieważ nie ma po co zaśmiecać serwera jakimiś mapami które juz są. 1
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 26 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Września 2014 Znów to samo - Furcze powiedział już, że dane, wybrane mapy wgra, a Ty znów swoje... szkoda słów.
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 27 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Września 2014 de_militia http://cs.gamebanana.com/maps/177117 fajna mapka. bardziej wyrównana niż "cs_militia" ;)))
Właściciel GET Opublikowano 27 Września 2014 Właściciel Opublikowano 27 Września 2014 Nieprawda, bo office_rats został wyrzucony z powodu crashowania serwera.
Zasłużony Fragowicz FurCze Opublikowano 27 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Września 2014 sunny crashuje serwer także usuwam...
Właściciel GET Opublikowano 27 Września 2014 Właściciel Opublikowano 27 Września 2014 Sunny prawdopodobnie crashuje przez złe wgranie, a nie przez to, że jest taka mapa. Potem to sprawdzę.
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 27 Września 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Września 2014 Nieprawda, bo office_rats został wyrzucony z powodu crashowania serwera. Hmm. Mapa jest aktualnie grana, chyba że ja mylę mapy, ale wygląda identycznie jak ta która jest u nas grana :)
DuD3K. Opublikowano 27 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Tak, była grana.. myślę że graczom się spodoba. :) Edytowane 27 Września 2014 przez TricK
Właściciel GET Opublikowano 28 Września 2014 Właściciel Opublikowano 28 Września 2014 Ja mam taką propozycję: -> wywalić office_rats (nadal crashuje serwery) -> dodać: de_grec, de_anarchy czy jak to tam -> naprawić de_sunny -> zamiast cs_militia, dać de_militia Co Wy na to?! 2
M I S S H A P Opublikowano 28 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 28 Września 2014 De_grac i de_anarchy można dodać wyglądają ciekawie :D Jestem za :)
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 28 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Września 2014 Ja mam taką propozycję: -> wywalić office_rats (nadal crashuje serwery) -> dodać: de_grec, de_anarchy czy jak to tam -> naprawić de_sunny -> zamiast cs_militia, dać de_militia Co Wy na to?! a my na to jak na lato. super by było jakby tak było ;)) 1
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 28 Września 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Września 2014 Chciałbym jeszcze zobaczyć de_fuerza. Moim zdaniem mapa przyjęła by się na serwer i byłaby chętnie grana. Ogólnie rzecz biorąc postanowiłem, że co jakiś miesiąc będę dawał propozycje map, które mogłyby być na naszym 4FUN. Grywam w miarę swoich możliwości dosyć często, więc widzę co jest grywalne, a co nie. Jeżeli fuerza nie teraz, to mam nadzieję, że przy następnej mojej propozycji. Co do reszty zgadzam się w 100%
Kielce Opublikowano 29 Września 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Września 2014 Ja mam taką propozycję: -> wywalić office_rats (nadal crashuje serwery) -> dodać: de_grec, de_anarchy czy jak to tam -> naprawić de_sunny -> zamiast cs_militia, dać de_militia Co Wy na to?! Jestem za!!
Właściciel GET Opublikowano 29 Września 2014 Właściciel Opublikowano 29 Września 2014 -> wywalić office_rats (nadal crashuje serwery) -> dodać: de_grec, de_anarchy czy jak to tam -> naprawić de_sunny -> zamiast cs_militia, dać de_militia Zgodnie z umową :-)
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi