Skocz do zawartości

[KOSZ] Klika nowych/starych map

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem przydaloby sie pograc nowe mapki zawsze to jakas swiezosc i nowosc na serwie. Tak jak Josh proponuje de_grec, de_sunny, bo te akurat znam, a jesli mozna to dodam mapke od siebie bardzo przyjemna w graniu de_goodluck :) ;) :P

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Moim zdaniem nie ma po co dodawać, map, których gracze nie znają, może to spowodować puchy na servie.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Mi się wydaje że większość naszych graczy wlaśnie lubi "INNE" mapki. Dlatego trzeba zmieniać. Tylko może co miesiąc robić ankiete na forum jakie mapki dodać.

Opublikowano (edytowane)

Mi się wydaje że większość naszych graczy wlaśnie lubi "INNE" mapki. Dlatego trzeba zmieniać. Tylko może co miesiąc robić ankiete na forum jakie mapki dodać.

I kto będzie brał udział w tych ankietach? Szczerze mówiąc to mało graczy z serwerów przegląda forum sieci. Maksymalnie 5 osób weźmie udział w głosowaniu, no i oczywiście kilku adminów.

Edytowane przez Paciaciakowa
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Taka ankieta jak się rozgłośni ja na serwerach może wspomóc też forum ;)))

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Jeżeli chodzi o graczy to większa część chce urozmaiceń. Oczywiście jest też mniejsza grupa, która lubi grać tylko standardy. Co do ankiet nie wiem czy wypaliłby taki pomysł. Tak jak Paciak napisał mało użytkowników przegląda forum. Możemy jedynie stosować rotacje map. Wiadomo jeżeli mapa będzie grana rzadko przez jakiś czas wtedy można zmienić ją na inną lub usunąć całkowicie. 

Edytowane przez Josh
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

co miesiąc wywalić najmniej grane mapki i w ich miejsce 3 nowe. nawet jak będą to mapki z przed 3 miesięcy to chodzi tu o zmiany żeby w kółko nie grać tego samego ;)))

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

może DE_militia?? wszyscy do terro beda sie pchać a tu ZONK. trzeba paczuszke podłożyć:D

Opublikowano

Kielce wiele map granych u nas jest na przewagi, np. na aztecu przewagę mają CT, na de_dust rónież CT, na eldorado terroryści jak i na westwoodzie, de_rats1337 również należy do terro, de nuke (jak dla mnie) należy do CT, można by wymieniać i wymieniać więc jedna mapa w te czy we wte nie zrobi chyba wielkiej różnicy :P

Opublikowano

Tylko weź pod uwagę, ze można raszować na innych mapach , na cs_militia CT wychodzą jak kaczki do odstrzału :) 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

A więc tak dopisałem takie mapy jak:

de_sunny

de_survivor

de_torn

as_oilrig

wywaliłem cs_opera,co do reszty propozycji w innym terminie dodam :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Grałem przed chwilą na de_survivor, muszę powiedzieć że ma super klimat.. 

Opublikowano

Ja proponuję dodać mapę de_office_rats ... :) Mapa w stylu rats i cs_office. Małe postacie graczy i duże odległości, jak na rats'a przystało. Znajdziemy tam regały z książkami, szyb wentylacyjny i drabinę. Jedyny BS znajduje się blisko respawn'u drużyny CT (na biurku obok monitora). :D

A tu kilka zdjęć..

thm_5318d09fda846.jpg thm_5318d0a0cba53.jpg thm_5318d0a1860b8.jpg

thm_5318d0a58af73.jpg thm_5318d0a66bad1.jpg thm_5318d0a7ef38b.jpg

Mam nadzieję, że zostanie dodana. :P

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jest już ds_office_rats w dziennym mapcycle. Po za tym nie widzę sesnu dodawania kolejnego ratsa, jak i tak są grane rzadko. Tak jak wspomniałem ta mapa jest już na serwerze. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności