Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

W cs'a gram od 2 lat , na Fragujemy gram od 7-8 miesięcy , na tutejszym duscie mam przegrane 91 godz. :) Tak jak wszystko na tym świecie się kończy , tak moja "kariera" w cs'ie też się zakończyła . ( Może kiedyś wrócę ^^ ) . Na serwerach nie gram już prawie wcale , na forum zaglądam sporadycznie , chęci do gry też mi brakuje . Przed odejściem chciałbym jeszcze podziękować wszystkim graczom Fg za miła atmosferę , całej administracji za kontrolę serwerów :) Jednak chciałbym jeszcze złożyć podziękowania kilku osobom takim jak : enQ - za miło spędzony czas na dd2 i ZM , oraz za nasze rozmowy na steam :DDDD , Nestemu - za danie mi 2 szans które niestety ( albo stety ) zmarnowałem  , Polarisowi - również za miło spędzony czas na dd2 , Miernemu - zawsze gdy tylko napisałem na steam do niego od razu reagował :) . To by było na tyle , wstawię jeszcze na " pożegnanie " parę ss-ów za dusta :)

post-6050-0-62476000-1410985273_thumb.jpg

post-6050-0-62894900-1410985276_thumb.jpg

post-6050-0-49809100-1410985279_thumb.jpg

post-6050-0-84089600-1410985323_thumb.jpg

To tyle , więcej ss-ów nie wstawię , choć mam tego mnóstwo . :> A więc narka wszystkim , może się kiedyś jeszcze spotkamy ! :)

Dziękuję za miło spędzone 8 miesięcy !! :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Trzymaj się. Może jeszcze kiedyś wrócisz jak sam przyznałeś :) 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Siema ziom, trzymaj się. ! 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Siemanko ! 3maj się tam i powodzenia :)

Widywałem cie na duście niemalże codziennie (nie przesadzajmy :) ), coś tam grałeś i zgłaszałeś odpałów.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

I co mam ja napisać? Po co podjąłeś się pracy admina na serwerze jak byłeś nim 3tyg. Swoją postawą udowodniłeś, że nie byłeś wart obdarzenia Cię moim zaufaniem . Zapamiętaj na sobie na całe życie, przyjmujemy na siebie obowiązki będąc temu w 100% pewnym i wiedząc, że się z tego wywiążemy a nie po kilku dniach lub tyg. rezygnujemy. Żegnam.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Siemaneczko! Trzymaj się i powodzenia w życiu! ;) Zaglądaj do nas czasami ;)

Opublikowano

I co mam ja napisać? Po co podjąłeś się pracy admina na serwerze jak byłeś nim 3tyg. Swoją postawą udowodniłeś, że nie byłeś wart obdarzenia Cię moim zaufaniem . Zapamiętaj na sobie na całe życie, przyjmujemy na siebie obowiązki będąc temu w 100% pewnym i wiedząc, że się z tego wywiążemy a nie po kilku dniach lub tyg. rezygnujemy. Żegnam.

Taa tylko zwróć uwagę na to , że gdybym dostał admina to chęć do gry była by większa , motywacja również a tak to wiesz , chęci zmalały :)

Szybko.

Cześć.

Tak jakoś wyszło ale 8 miesięcy to dużo jak dla mnie ;] Bez porównania z tymi co są tu po parę lat , ale ... :D

Siemaneczko! Trzymaj się i powodzenia w życiu! ;) Zaglądaj do nas czasami ;)

Raz na jakiś  czas zaglądnę , na pewno ;]

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Powodzenia, 3maj się.

Opublikowano

Powodzenia, 3maj się.

Dzięki , przyda się :)

Powodzenia, cześć.

Dzięki .

Siema ziom, trzymaj się. ! 

Na razie , Ty też się trzymaj i dbaj tam o dusta :)

Powodzenia.Szerokiej drogi.

Przyda się szeroka droga ^^

Siemanko ! 3maj się tam i powodzenia :)

Widywałem cie na duście niemalże codziennie (nie przesadzajmy :) ), coś tam grałeś i zgłaszałeś odpałów.

Dzięki, a tak btw. był taki okres , że siedziałem przez 2 tygodnie co dziennie po parę godzin ! :DDDD

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Z farcikiem... 

Opublikowano (edytowane)

Z farcikiem... 

Dzięki xD

Żegnaj.

Może jeszcze kiedyś wrócę :)

3Maj Się.

Na razie ^^

Edytowane przez DEMOTYW@TOR
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności