DEMOTYW@TOR Opublikowano 17 Września 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Września 2014 Cześć, W cs'a gram od 2 lat , na Fragujemy gram od 7-8 miesięcy , na tutejszym duscie mam przegrane 91 godz. :) Tak jak wszystko na tym świecie się kończy , tak moja "kariera" w cs'ie też się zakończyła . ( Może kiedyś wrócę ^^ ) . Na serwerach nie gram już prawie wcale , na forum zaglądam sporadycznie , chęci do gry też mi brakuje . Przed odejściem chciałbym jeszcze podziękować wszystkim graczom Fg za miła atmosferę , całej administracji za kontrolę serwerów :) Jednak chciałbym jeszcze złożyć podziękowania kilku osobom takim jak : enQ - za miło spędzony czas na dd2 i ZM , oraz za nasze rozmowy na steam :DDDD , Nestemu - za danie mi 2 szans które niestety ( albo stety ) zmarnowałem , Polarisowi - również za miło spędzony czas na dd2 , Miernemu - zawsze gdy tylko napisałem na steam do niego od razu reagował :) . To by było na tyle , wstawię jeszcze na " pożegnanie " parę ss-ów za dusta :) To tyle , więcej ss-ów nie wstawię , choć mam tego mnóstwo . :> A więc narka wszystkim , może się kiedyś jeszcze spotkamy ! :) Dziękuję za miło spędzone 8 miesięcy !! :)
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 17 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Września 2014 Powodzenia.Szerokiej drogi.
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 17 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Września 2014 Trzymaj się. Może jeszcze kiedyś wrócisz jak sam przyznałeś :)
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 17 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Września 2014 Siema ziom, trzymaj się. !
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 17 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Września 2014 Siemanko ! 3maj się tam i powodzenia :) Widywałem cie na duście niemalże codziennie (nie przesadzajmy :) ), coś tam grałeś i zgłaszałeś odpałów.
Bedzie Dobrze Opublikowano 17 Września 2014 Zawieszony Opublikowano 17 Września 2014 Powodzenia, cześć.
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 17 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Września 2014 I co mam ja napisać? Po co podjąłeś się pracy admina na serwerze jak byłeś nim 3tyg. Swoją postawą udowodniłeś, że nie byłeś wart obdarzenia Cię moim zaufaniem . Zapamiętaj na sobie na całe życie, przyjmujemy na siebie obowiązki będąc temu w 100% pewnym i wiedząc, że się z tego wywiążemy a nie po kilku dniach lub tyg. rezygnujemy. Żegnam. 2
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 18 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Września 2014 Siemaneczko! Trzymaj się i powodzenia w życiu! ;) Zaglądaj do nas czasami ;)
DEMOTYW@TOR Opublikowano 18 Września 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Września 2014 I co mam ja napisać? Po co podjąłeś się pracy admina na serwerze jak byłeś nim 3tyg. Swoją postawą udowodniłeś, że nie byłeś wart obdarzenia Cię moim zaufaniem . Zapamiętaj na sobie na całe życie, przyjmujemy na siebie obowiązki będąc temu w 100% pewnym i wiedząc, że się z tego wywiążemy a nie po kilku dniach lub tyg. rezygnujemy. Żegnam. Taa tylko zwróć uwagę na to , że gdybym dostał admina to chęć do gry była by większa , motywacja również a tak to wiesz , chęci zmalały :) Szybko. Cześć. Tak jakoś wyszło ale 8 miesięcy to dużo jak dla mnie ;] Bez porównania z tymi co są tu po parę lat , ale ... :D Siemaneczko! Trzymaj się i powodzenia w życiu! ;) Zaglądaj do nas czasami ;) Raz na jakiś czas zaglądnę , na pewno ;]
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 18 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Września 2014 Powodzenia, 3maj się.
DEMOTYW@TOR Opublikowano 18 Września 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Września 2014 Powodzenia, 3maj się. Dzięki , przyda się :) Powodzenia, cześć. Dzięki . Siema ziom, trzymaj się. ! Na razie , Ty też się trzymaj i dbaj tam o dusta :) Powodzenia.Szerokiej drogi. Przyda się szeroka droga ^^ Siemanko ! 3maj się tam i powodzenia :) Widywałem cie na duście niemalże codziennie (nie przesadzajmy :) ), coś tam grałeś i zgłaszałeś odpałów. Dzięki, a tak btw. był taki okres , że siedziałem przez 2 tygodnie co dziennie po parę godzin ! :DDDD
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 18 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Września 2014 Żegnaj.
Zasłużony Fragowicz sK0W3R0 Opublikowano 18 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Września 2014 Z farcikiem...
DEMOTYW@TOR Opublikowano 20 Września 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) Z farcikiem... Dzięki xD Żegnaj. Może jeszcze kiedyś wrócę :) 3Maj Się. Na razie ^^ Edytowane 20 Września 2014 przez DEMOTYW@TOR
Właściciel GET Opublikowano 20 Września 2014 Właściciel Opublikowano 20 Września 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. 1
Rekomendowane odpowiedzi