VNM. Opublikowano 15 Września 2014 Zawieszony Opublikowano 15 Września 2014 Jak w temacie. Można tu podawać dowolną liczbę wersów. Ale żeby to było coś co można przeczytać czy nawet na swój sposób to nawinąć pod jakiś instrumental. Chyba, że macie pod to dobrany bit to możecie linki też wklejać.Ja zacznę. Link do bitu : Tekst: Moje mordy są zjarane, a ja mam właśnie w planie Napisac tu zwroteczke i wrzucic na membrane Dac troche luzu, niech pobuja sie głowa chwycic zapalnicze i zapalic znów towar Wszyscy usmiechnieci, sa myslami gdzies indziej Pierdola na przepisy, bo wciaz pieprza policje Skoro lubi, to zapali, gdyby nie chciałby odmówił odpalił blanta i po prostu sie znieczulił Zbiera mi się chmura, wypuszczam teraz bucha Za tych co nie mogą mieć banana od ucha do ucha Nie zpalaic z nami to dla Ciebie duża skucha Bóg ją dla Nas stworzył bo to nie martwa natura _______________________________________Gdzies mi uciekła reszta, ale w sumie macie tyle.I proszę o nie przywłaszczanie sobie tego tekstu :)Czekam na Was! 2
Zasłużony Fragowicz Matko Bosko Opublikowano 18 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Września 2014 Jak w temacie. Można tu podawać dowolną liczbę wersów. Ale żeby to było coś co można przeczytać czy nawet na swój sposób to nawinąć pod jakiś instrumental. Chyba, że macie pod to dobrany bit to możecie linki też wklejać. Ja zacznę. Link do bitu : Tekst: Moje mordy są zjarane, a ja mam właśnie w planie Napisac tu zwroteczke i wrzucic na membrane Dac troche luzu, niech pobuja sie głowa chwycic zapalnicze i zapalic znów towar Wszyscy usmiechnieci, sa myslami gdzies indziej Pierdola na przepisy, bo wciaz pieprza policje Skoro lubi, to zapali, gdyby nie chciałby odmówił odpalił blanta i po prostu sie znieczulił Zbiera mi się chmura, wypuszczam teraz bucha Za tych co nie mogą mieć banana od ucha do ucha Nie zpalaic z nami to dla Ciebie duża skucha Bóg ją dla Nas stworzył bo to nie martwa natura _______________________________________ Gdzies mi uciekła reszta, ale w sumie macie tyle. I proszę o nie przywłaszczanie sobie tego tekstu :) Czekam na Was! Powiem Ci tak, tylko nie traktuj tego jako tzw. hejtu, moim zdaniem słaby tekst, a bit też dupy nie urywa. Nagrywasz coś? Jeżeli Tak , to jak długo? A jeżeli nic nie nagrywasz, to od jak dawna zajmujesz się pisaniem tekstów? Ogólnie + za odwagę i chęci. "Wszyscy usmiechnieci, sa myslami gdzies indziej Pierdola na przepisy, bo wciaz pieprza policje" - Nie kminie tego "na przepisy" zgubiłeś tu s? to wtedy pierzpymy* by, moim zdaniem, lepiej brzmiało
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 19 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Września 2014 Wy to macie z tym rapem ;d Ułóżcie coś do disco polo. :)
NieBojSiePlamyNaSwetrze Opublikowano 19 Września 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Września 2014 Marian nie każdy ma taki talent jak Ty żeby pisać disco polo. To ciężka sztuka więc wszyscy piszemy rapowe teksty :( :D
VNM. Opublikowano 19 Września 2014 Autor Zawieszony Opublikowano 19 Września 2014 Rozumiem co masz na myśli. Ale to jest w konwencji ' Oni pieprzą policję " czyli moi znajomi czy ktokolwiek :)
NieBojSiePlamyNaSwetrze Opublikowano 19 Września 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Września 2014 nienawidzę Rapu z płytkim przekazem typu właśnie "jebać policje" najlepsze jest to że większość "raperów" tak głośno krzyczy ten slogan nie mając nigdy styczności nawet z policją. Wole bardziej ambitnych artystów ;) 1
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 19 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Września 2014 (edytowane) W sumie to miałem podobnie napisać. Najlepsze jest to, że piszą "jebać policje" itp, a jak im rower ukradną to pierwsi na komendę idą. :D Żałosne to jest. Edytowane 19 Września 2014 przez MaRiaN
Zasłużony Fragowicz Matko Bosko Opublikowano 20 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Września 2014 A ja myślę, że spłycacie ten problem. Ja też nie lubię "hitów" w stylu "JP, JP na 100%", ale jestem w stanie zrozumieć dlaczego to nagrywają. Sam dzielę policjantów na tych normalnych i kurwy (3/4). Policja w naszym kraju często nadużywa władzy. Ile razy mnie zatrzymywali, pyranie, pyranie auta itd., za co? Za nic, bo mam bluze taką a nie inną, a w aucie leci taka a nie inna muzyka. Po za tym, często też jest to próba,żeby ludzie zaczeli zauważać to, że większośc "wspaniałych akcji policyjnych" to jest łapanie małolatów ze sztukami a nie walka z bandziorami. Dlatego też nie uważam tego w niektórych kawałkach za "płytki przekaz".
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 1 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2014 Proponuję przesłuchać ten kawałek:http://mamtalent.tvn.pl/wideo,1912,v/nikt-sie-nie-spodziewal-tak-wzruszajacego-wystepu-rapera,1339481.html
Właściciel GET Opublikowano 8 Listopada 2015 Właściciel Opublikowano 8 Listopada 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi