Anka ♥. Opublikowano 1 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 1 Września 2014 Jak wiecie rozpoczęły się Mistrzostwa Świata w Siatkówce Mężczyzn. Więc mam do was pytanie. Jak oceniacie ich szanse w tej imprezie! Szczerze ja przewiduje Srebrny Medal. - Złoto dla Brazylii, Brąz Serbia. Warto wspomnieć, że w pierwszy mecz Polacy Wygrali 3:0. Ten post z okazji, że jestem siatkarką. Pozdrawiam. :) 1
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 1 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Września 2014 Nasze złoto, nie ma innej opcji. ;) 1
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 1 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Września 2014 Jestem optymistą, ale wątpię że zdobędą złoto. Szczerze im tego życzę. Czuję że wyjadą z Srebrnym lub brązowym medalem.
Zasłużony Fragowicz Huntler Opublikowano 1 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Września 2014 Oglądam siatkówke od dawna, i powiem tylke gromkie brawa dla trenera ze nie wystawia gwiazd, ba nie wziął Kurka. Mika chociaż można powiedzieć "nowy" w kadrze, a nie jeden stary wyga może się od niego uczyć. Na razie co nie mam mówić jakie są szanse, bo na takiej imprezie wszystkie drużyny prezentują wysoki poziom, a każdy jest faworytem do medalu! GO POLAND!
Anka ♥. Opublikowano 1 Września 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Września 2014 Największą gwiazdą jest w tej Chwili Wlazły lub Winiar. ;) Zagum też gra świetnie. Jadę na mecz z Australią liczę na 3:0 ;)
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 1 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) Szczęściara, też bym chciał :C Mi tam się Winiarski nigdy nie podobał, no ale trudno, gra teraz dobrze i nic mu zarzucić nie mogę :D Jarosza mi brakuje, zawsze dobrze atakował ;) Edytowane 3 Września 2014 przez Hs^Fatal1T
mazowiecki styl Opublikowano 1 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 1 Września 2014 Polska nie da rady. Brazylia wygra.
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 1 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Września 2014 Oni? Pfff...To jest możliwe tylko w przypadku, gdy Polska odpadnie w meczu z kimś innym, bo przecież my ciśniemy BRA ile wlezie od jakiś 2 lat :) W porównaniu z naszymi to po prostu nie zasługują na to zwycięstwo ;)
Zasłużony Fragowicz sK0W3R0 Opublikowano 1 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) W meczu otwarcia bardzo podobała mi się gra trzech zawodników. Byli to: Winiarski, Zagumny i Mika. Zagrali kapitalny mecz moim zdaniem. Pochwały oczywiście należą się też wszystkim zawodnikom. A co do faworyta MŚ, to bardzo ciężko jest jednoznacznie stwierdzić kto nim jest, bo siatkówka jest nieprzewidywalnym sportem. Możesz prowadzić 2:0, aby później przegrać 2:3. Jestem jednak dobrej myśli. Wewnętrzny głos podpowiada mi, że zwycięży POLSKA "niesiona" Naszym dopingiem, zarówno w hali, jak i przed telewizorami. Edytowane 1 Września 2014 przez sK0W3R0
Zasłużony Fragowicz Rosiol Opublikowano 1 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Września 2014 Moim zdaniem w tej chwili najgroźniejszy jest Iran i to właśnie tą ekipę obstawiam na podium. Brazylia już teraz na obecną chwilę nie wydaje mi się być dużym zagrożeniem i nie ma szans by walczyć o jakiekolwiek miejsce na podium. Nie zapominajmy, że gdy mecze w naszej grupie dobiegną końca, to łączymy się z grupą "D", gdzie grają tak znakomite drużyny jak właśnie Iran, Włochy czy Stany zjednoczone. Jeśli uda nam się ich rozgromić to tylko Rosjanie mogą być naszą ostatnią przeszkodą w drodze po złoto.
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 1 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Września 2014 Dla mnie celem minimum Polaków jest pierwsza 4. Chciałbym aby wygrali lecz będzie to bardzo trudne zadanie lecz możliwe do wykonania.
Anka ♥. Opublikowano 2 Września 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 2 Września 2014 Ja chciałabym, aby Kurek grał...
Artur Opublikowano 2 Września 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Września 2014 Ja myślę , że Polska Reprezentacja zagra w finale z Reprezentacją Rosji. Widać Polacy są w świetnej formie . A co do Kurka to trener miał trudny wybór bo ze świetnej strony w Lidze Światowej zaprezentował się Mateusz Mika . W meczu otwarcia Polacy wytrzymali presję i wygrali tak bardzo ważny mecz . Teraz będzie tylko lepiej . Trzymam kciuki za Polską Reprezentację :)
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 2 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Września 2014 Złoto będzie bankowo. Tylko wkur... jedynie to, że nie można oglądać za darmo w tv bo trzeba wykupić durny pakiet ... Pieniędzy im się zachciało :(
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 2 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Września 2014 Ice Tea, jak się dobrze poszukasz to znajdziesz. :P Ile razy ja oglądałem coś co było płatne w tv ;p Będzie podium, na bank. Ale złoto wątpię.
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 2 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Września 2014 Jako Polak wierzę w złoto. Szanse mamy duże tylko musimy to udowodnić. Droga po medal nigdy nie jest prosta, ale dla chcącego nic trudnego. Do boju!
Monsterr Opublikowano 10 Września 2014 Zawieszony Opublikowano 10 Września 2014 Tak złotko dla nas !! <3 Wreście xd
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 14 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Września 2014 I już w najlepszej 6. jesteśmy ;) Jeszcze 5 miejsc w górę!
KayaB Opublikowano 14 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) Fajnie by było jakby im się udało coś ugrać na tych mistrzostwach :) Edytowane 14 Września 2014 przez KayaB
Rekomendowane odpowiedzi