Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 24 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2014 Siemanko! ;) Kolejny dzień i kolejna darmowa gra! Jak widać Electronic Arts chce przebić steam i zagarnąć jak najwięcej użytkowników! Tym razem mamy dostępne The Sims 2 pełną kolekcje (wszystkie dodatki). Gra dostępna jest na platforme Origin. jak dodać do biblioteki? Wchodzimy w Origin w zakładke Origin i klikamy "Wykorzystaj Kod Produktu...." i tam wpisujemy I-LOVE-THE-SIMS dodajemy gre i cieszymy się z posiadania The Sims 2 ;) Więcej na ten temat ----> http://www.instalki.pl/aktualnosci/rozrywka/15132-the-sims-2-za-darmo.html Nie masz konta Origin? Nie przejmuj sie! Pobierz klienta stąd ---> http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/akcesoria/Origin.html następnie zarejestruj się i śmiało pobierz gry ;)
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 24 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2014 Hahahahha, już wczoraj ściągnięte. Chciałam się podzielić, ale po chwili namysłu miałam wątpliwości pod tytułem "Czy faceci grają w simsy? ".
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2014 ja tam kiedyś chwile w to grałem ^^ zajawka Cię łapie bo tworzysz swój dom masz drugie życie :D a teraz dodałem do swojej biblioteki to z powodu takiego że moja dziewczyna chętnie w to zagra więc jej dam dane do konta i sobie pogra u siebie :D a jak nie to poczekam troche jeszcze i sprzedam ;p a mam BF3 Dead Space i The sims :D Nie licze fify world i nfsw
Pitrek Opublikowano 24 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2014 Bomba, ponad 100 zł w kieszeni
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 24 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2014 Hahaha, aż się wrócę do tej gry na chwilę. Grało się za dzieciaka ;)
free frag Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Uwielbiam simsy ;D Świetne.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi