Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Siemanko! ;) Kolejny dzień i kolejna darmowa gra! Jak widać Electronic Arts chce przebić steam i zagarnąć jak najwięcej użytkowników! Tym razem mamy dostępne The Sims 2 pełną kolekcje (wszystkie dodatki). Gra dostępna jest na platforme Origin. jak dodać do biblioteki?

Wchodzimy w Origin w zakładke Origin i klikamy "Wykorzystaj Kod Produktu...."

i tam wpisujemy

I-LOVE-THE-SIMS

dodajemy gre i cieszymy się z posiadania The Sims 2 ;)

Więcej na ten temat ----> http://www.instalki.pl/aktualnosci/rozrywka/15132-the-sims-2-za-darmo.html

Nie masz konta Origin? Nie przejmuj sie! Pobierz klienta stąd ---> http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/akcesoria/Origin.html następnie zarejestruj się i śmiało pobierz gry ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Hahahahha, już wczoraj ściągnięte. Chciałam się podzielić, ale po chwili namysłu miałam wątpliwości pod tytułem "Czy faceci grają w simsy? icon_rolleyes.gif". 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

ja tam kiedyś chwile w to grałem ^^ zajawka Cię łapie bo tworzysz swój dom masz drugie życie :D a teraz dodałem do swojej biblioteki to z powodu takiego że moja dziewczyna chętnie w to zagra więc jej dam dane do konta i sobie pogra u siebie :D a jak nie to poczekam troche jeszcze i sprzedam ;p a mam BF3 Dead Space i The sims :D Nie licze fify world i nfsw

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Hahaha, aż się wrócę do tej gry na chwilę. Grało się za dzieciaka  ;)

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności