Zasłużony Fragowicz suvi Opublikowano 20 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2014 Hey Hey! Miło byłoby zobaczyć jedną z tych nutek na serwerze :) Jednak to tylko testowy plik xD Wiecie.. pierwsze spotkanie ze speedy'm itp. [Dzięki Cycu <33] xD Następnym razem będzie tego więcej i będzie to bardziej ogarnięte :DWszelkie uwagi czy porady przyjmuję na klatę :PLink:http://speedy.sh/8FE9s/RS-y-FG-TESTOWEx.zipPlaylista:Hooverponic - Amalfi [1Basshunter - Angel In The Night [2manian - Ravers In The UK [3Flo Rida - Right Round [4Flo Rida feat. Pitbull - Can't Believe It (ElectroLoops Bootleg) [5WillI.Am feat. Miley Cyrus - Feelin' Myself (TAITO Bootleg) [6Master Blaster - How Old Are You 2014 (Tabasco Mix) [7Dimitri Vangelis & Wyman x Steve Angello - Payback Hideaway [8Jason Derulo ft. Snoop Dogg - Wiggle (Onderkoffer Trap Remix) [9K-391 - Electrode [10Contiez Feat. Treyy G - Trumpsta (Djuro Remix) [11To są takie bardzo losowo wybrane kawałki :)
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 21 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2014 Podoba mi się, jedyne zastrzeżenia jakie mam to do rsu numer 1. Resztę naprawdę fajnie dopasowałeś. Klimat i przy tym nie jest to monotonne czy 'nudne'. ;)
Właściciel GET Opublikowano 23 Lipca 2014 Właściciel Opublikowano 23 Lipca 2014 Właśnie losowe i to jest niedobre, bo gdybym miał tak tworzyć serwery, to byłby chaos. Rozumiem, że nie chodziło Tobie w tym temacie o chaos, tylko o to, aby zweryfikować jaki gatunek robić pod DD2, a że dałeś mieszane to chcesz, abyśmy wybrali. No cóż, ja jestem bardzo doświadczony w tworzeniu klimatu dzięki RS'om i tutaj niestety, ale niektóre nutki nie to, że są niefajne, ale po prostu do DD2 nie pasują: 4 - stare, przejadło się, nie warto tego wstawiać 6 - to nie to! 8 - nie ten gatunek 9 - to na COD prędzej 10 - zła jakość? to nie na DD2 na pewno 11 - to na COD prędzej Które pasowałyby na DD2: 1, 2, 3, 4 (ale nie wstawiłbym ze względów wymienionych wyżej), 5 może być ale generalnie mam mieszane uczucia, 7 może być
Don't worry Be Happy Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Bym był za dodaniem jakiegoś Disco Polo :D Może nie w teraźniejszym czasie. :)
BakuhatsuhaaaA! Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Gareth Emery - Concret Angel Official
MaLinA. Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Jak dla mnie to wszystkie są spoko ;-)
PawelPasza Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Tak samo jak Nesty 7 i 5 mi się podoba a reszta nawet spoko :D ale 7 i 5 najbardziej :D
Jerem Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 12 Sierpnia 2014 7 i 5 Najlepsze nutki a reszta jest ogarnięta.
Właściciel GET Opublikowano 8 Listopada 2016 Właściciel Opublikowano 8 Listopada 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi