Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry :).
W tym temacie chciałbym was zapoznać z pracami, które sam wykonuję/wykonywałem. Jest to mój " zabijacz czasu " przy którym lubię spędzać wolne chwilę :), aczkolwiek nie zarabiam na tym bo....bo nie wiem :P. Przejdźmy do rzeczy. Przedstawiam wam tutaj rysunki, które są wykonane ołówkiem, długopisem, znajdą się tzw. kolorowanki jak ja to nazywam :P.

Zapraszam do oglądania mojej galerii jak i również oceniania :).

1. out.php?i=836630_bulbasaur1.jpg

2. out.php?i=836628_patol-by-lysy.jpg

3. out.php?i=836627_zdj-cie0180.jpg

4. out.php?i=836626_zdj-cie0183.jpg

Ps. Jeśli przyjmą się te pracę, będę się starał wrzucać od czasu do czasu coś nowego, lub coś co znajdę w swoim archiwum :).

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Powiem tak , jakbys dodal jakies kolory to by bylo ok :D , prace są znakomite , jestem pod wrazeniem , tez chcialbym tak umiec rysowac xd

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Czemu popsułeś byka? Ma 3 ogony..

A tak na serio to świetne rysunki :)

Czekamy na kolejne prace :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Prace nawet fajne, aczkolwiek musisz jeszcze pracować.. Dodaj jakieś kolory bo smutno to wygląda takie białe :]

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ładne rysunki jak tak nie potrafie :)

Opublikowano

Czemu popsułeś byka? Ma 3 ogony..

W żadnym wypadku go nie popsułem, jest to po prostu pokemon tzw. Tauros :). Rysowałem go dla ziomka :).

A o to kolejne moje prace, nie mam zbyt dużo kolorowych prac, ale może coś wskóram :p.

1. out.php?i=836997_skanowanie0006.jpg

2. out.php?i=836996_skanowanie0001.jpg

3. out.php?i=836995_3.jpg

4. out.php?i=836993_lusaczka.jpg

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

No stary zajebiste masz prace.

Chciałbym tak umieć rysować ^^.

Opublikowano

Zajebiste są te pracę rysowane ołówkiem, jak na moje nie potrzebne są w nich kolory. Lepiej by wyglądało jakbyś zrobił je na czystej kartce bez kratek, bądź linii.

Pozdrawiam Paciaciakowa.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

No bardzo fajne prace :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Zajebiste, narysuj jeszcze ta kobiete na kartce czystej i o czlowieku, stawiam sobie tlo. :D

Opublikowano

Tak ogólnie chciałbym dodać od siebie że, dziękuje wszystkim z całego serca za pozytywne opinie co do moich prac. Serdeczne dzięki :).

Zrób speedraw, chętnie bym (jak i zapewne inni) zobaczyli jak rysujesz ;)

Postaram się ale nie obiecuję spełnić Twoich oczekiwań :). Zobaczymy co czas pokaże :).

Jeszcze raz wielkie dzięki, pozdrawiam :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności