pionnteG Opublikowano 7 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2014 Dzień dobry :).W tym temacie chciałbym was zapoznać z pracami, które sam wykonuję/wykonywałem. Jest to mój " zabijacz czasu " przy którym lubię spędzać wolne chwilę :), aczkolwiek nie zarabiam na tym bo....bo nie wiem :P. Przejdźmy do rzeczy. Przedstawiam wam tutaj rysunki, które są wykonane ołówkiem, długopisem, znajdą się tzw. kolorowanki jak ja to nazywam :P. Zapraszam do oglądania mojej galerii jak i również oceniania :). 1. 2. 3. 4. Ps. Jeśli przyjmą się te pracę, będę się starał wrzucać od czasu do czasu coś nowego, lub coś co znajdę w swoim archiwum :). 1
nTe Opublikowano 7 Lipca 2014 Zawieszony Opublikowano 7 Lipca 2014 Powiem tak , jakbys dodal jakies kolory to by bylo ok :D , prace są znakomite , jestem pod wrazeniem , tez chcialbym tak umiec rysowac xd
PatroX Opublikowano 7 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2014 brawo ziom masz taletnt ale teraz podrzuć coś w kolorku ok? :D
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 7 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2014 Czemu popsułeś byka? Ma 3 ogony.. A tak na serio to świetne rysunki :) Czekamy na kolejne prace :)
Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 7 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2014 Prace nawet fajne, aczkolwiek musisz jeszcze pracować.. Dodaj jakieś kolory bo smutno to wygląda takie białe :]
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 7 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2014 Ładne rysunki jak tak nie potrafie :)
pionnteG Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2014 Czemu popsułeś byka? Ma 3 ogony.. W żadnym wypadku go nie popsułem, jest to po prostu pokemon tzw. Tauros :). Rysowałem go dla ziomka :). A o to kolejne moje prace, nie mam zbyt dużo kolorowych prac, ale może coś wskóram :p. 1. 2. 3. 4. 1
DziubSon Opublikowano 7 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2014 Jestem pod wrazeniem, twojego talentu <clap>
Fr3sHm4k3R` Opublikowano 7 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2014 Konkretnie, bardzo ładnie :D
pionnteG Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2014 Zapraszam po kolejną dawkę :). 1. 2. 3. 1
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 8 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2014 No stary zajebiste masz prace. Chciałbym tak umieć rysować ^^.
Paciaciak Opublikowano 8 Lipca 2014 Zawieszony Opublikowano 8 Lipca 2014 Zajebiste są te pracę rysowane ołówkiem, jak na moje nie potrzebne są w nich kolory. Lepiej by wyglądało jakbyś zrobił je na czystej kartce bez kratek, bądź linii. Pozdrawiam Paciaciakowa. 1
k1x`` Opublikowano 9 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2014 No bardzo fajne prace :)
Ko*niq Opublikowano 10 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2014 Masz talent :) Piękne rysunki...
Paciaciak Opublikowano 11 Lipca 2014 Zawieszony Opublikowano 11 Lipca 2014 No, na czystych kartkach o wiele bardziej się mi podobają. Pozdrawiam Paciaciakowa.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 11 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Lipca 2014 Zajebiste, narysuj jeszcze ta kobiete na kartce czystej i o czlowieku, stawiam sobie tlo. :D
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 11 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Lipca 2014 Zrób speedraw, chętnie bym (jak i zapewne inni) zobaczyli jak rysujesz ;)
pionnteG Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 11 Lipca 2014 Tak ogólnie chciałbym dodać od siebie że, dziękuje wszystkim z całego serca za pozytywne opinie co do moich prac. Serdeczne dzięki :). Zrób speedraw, chętnie bym (jak i zapewne inni) zobaczyli jak rysujesz ;) Postaram się ale nie obiecuję spełnić Twoich oczekiwań :). Zobaczymy co czas pokaże :). Jeszcze raz wielkie dzięki, pozdrawiam :).
Rekomendowane odpowiedzi