Zasłużony Fragowicz Skyline Opublikowano 6 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2014 Pytanie czy da radę wprowadzenie zadawania obrażeń z rakiet samemu sobie. Przykład: typ biegnie patrzy przeciwnik wyskakuje mu nagle przed oczami pach używa rakiety zabija go i cieszy się, że ma full hp bo rakieta nic mu nie uszkodziła mimo, że wybuchła mu koło nogi. Troszkę to dziwne, żeby rakieta nic mu nie robiła.
PatroX Opublikowano 6 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2014 Według mnie to nie będzie dobry pomysł, ponieważ rakiety wliczają się do rankingu i przeważnie by trafić rakietą lepiej trafiać z bliska a gdybyśmy się sami zabijali to co to za logika ja sie pytam?? :D
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 6 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2014 Przeczytaj jeszcze raz uważnie co napisał KROPKA. Co do pomysłu ma to sens ale zobaczymy jaka opinie maja inni.
Zasłużony Fragowicz Skyline Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2014 Według mnie to nie będzie dobry pomysł, ponieważ rakiety wliczają się do rankingu i przeważnie by trafić rakietą lepiej trafiać z bliska a gdybyśmy się sami zabijali to co to za logika ja sie pytam?? :D logika taka, że nie będziesz rzucał bezmyślnie tej rakiety tylko z głową ją użyjesz.
PatroX Opublikowano 6 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2014 Okej, ale taki koleś podchodzi do ciebie i z bliska i załóżmy ze to frager i mu po bani nie będę mógł walić i co puszcze rakietę pod nogi i sam wybuchnę... Jaki to sens, okej czasem ma rozumiem ale no..
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 6 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2014 To jest akurat smieszna propozycja, bo watpie, zeby weszla, tak samo jak frager z bliska leje, bo ma nieskonczone ammo, tak cyber ma ten plus odnosnie rakietek. Rozumiesz? ;)
SQN Opublikowano 6 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2014 calkowicie bez sensowna propozycja :( grasz cyberem koles biegnie na ciebie i co ? masz walnac rakiete w niebo? to moze saper/zabojca niech ginie od swoich min a konspirant wpada w swoje pulapki... absurd :)
DziubSon Opublikowano 7 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2014 To może Kropka, Zrobimy coś z fragerem a nie z cybersuitem, moim zdaniem i tak już bardzo został osłabiony.
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 7 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2014 A może nie osłabiajmy niczego bo nie ma po co? To się wydobywa z braku umiejętności gry czy jakiejś zazdrości, bo nie rozumiem? Ja ginę o tych rakiet i nie mam do nich problemu, nie wiem w czym Wy go tutaj widzicie. Skoro nie dajecie rady na COD to na inne mody idźcie grać, FFA, 4FUN a nie robicie zamieszanie z wszystkim tym, co Was zabija.
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 7 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2014 Nie bądź śmieszny jak napisał SQN od razu wpadajmy na swoje miny/pułapki, a może od razu zróbmy wszystkie klasy kosa 1/1 i będzie zadowalające. Ja sobie jakoś daję radę konspirantem i nie płacze ..
roster:) Opublikowano 7 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2014 Moim zdaniem nie ma sensu ta propozycja... Do zamkniecia...
aka zabijaka Opublikowano 19 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 19 Lipca 2014 Moim zdaniem powinno być obniżone dmg z rakiet ponieważ przychodzą nowi gracze z 1 lv dostają rakieta i dead niektórzy za bardzo polegają na tych rakietach i gra się staje bez sensu.
UchihaItachi@ Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2014 aka zabijaka ma racje. są coraz to nowi gracze. sam jestem nowy tutaj i było mi na początku ciężko. raksy są dość mocne więc coś nie coś minimalnie by sie przydało by je osłabić. co do fragera. nie ma słabych klas czy klas nie do pokonania. są gracze którzy nie wiedzą jak to zrobić czy z nich korzystać.
Jerem Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Moim zdaniem powinno być obniżone dmg z rakiet ponieważ przychodzą nowi gracze z 1 lv dostają rakieta i dead niektórzy za bardzo polegają na tych rakietach i gra się staje bez sensu. Tutaj bym się zgodzil na wielu serwerach tak jest ze nowy gracz ma 1lvl inni maja zbyt wysoki pusci mu rakiete i dziekuje koniec gry ja również bym tak zrobił żeby obniżyc DMG z rakiet tylko nie wiem jak na to inni..
MadafakA Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Bez sens to tak samo z mino ? Jestem na nie :)
Rekomendowane odpowiedzi