Martynka :* Opublikowano 5 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 5 Lipca 2014 co sądzicie o grze Sniper Elite V2 i czy czekacie na 3 ?? <3
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 5 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Lipca 2014 Powiedzcie Mi czy warto w tą grę zagrać ?
Właściciel GET Opublikowano 5 Lipca 2014 Właściciel Opublikowano 5 Lipca 2014 Zależy czy lubisz być sniperem, ja CS 1.6 uwielbiam kosić z AWP więc dla mnie ta gra jest przyjemnością i trzeba w niej przede wszystkim myśleć.
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 5 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Lipca 2014 Gra ogólnie nie jest zła, fabuła także ciekawa , aczkolwiek krótka, jak na taką grę. Grafika całkiem niezła i przyjemna dla oka, strzelanie z broni ciekawe(W tym efekty strzałów w odpowiednie części ciała ). Jest także efekt opadania pocisku , dlatego należy celować powyżej głowy(przy dalszych ogległościach). Tytuł ogólnie polecam, a także czekam na kolejną część. :) Sorry za ew. błędy - pisane na telefonie.
k1x`` Opublikowano 5 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Lipca 2014 Kiedyś Sniper Elite V2 był na steam za darmo. Kupiłem, ale nie grałem bo nie chciało mi się nigdy pobierać :(
tmk Opublikowano 5 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 5 Lipca 2014 jest już 3!! jestem ciekaw jak wygląda i jak się gra, a co do 2 jest wyjebista :D
Xenn[O] Opublikowano 5 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 5 Lipca 2014 Gra jest super! Te animacje pękania kości, grę jak najbardziej polecam a v3 mam zamiar sobie kupić.
BURZA# Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zawieszony Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Bardzo polecam gierkie :)
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Nazi zombii mmmmmmmmmm :D
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi