asg Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Dlaczego chciałbym być od banowany : zeby móc pisać na shoutbox'ieDlaczego zostałem zbanowany : Napisałem, żeby admin wszedł na serwe
don't cry.! Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) dlaczego chciałbym zostać od banowany: chce dalej pisać na sb. powód zbanowania: informowanie o czitach na serwerze. @up czemu bez ub? Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez don't cry.!
Zinek Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Dlaczego chciałbym być od banowany : żebym mógł porozumiewać się z rówieśnikami na shoutboxie Dlaczego zostałem zbanowany : Napisałem o problemie z kupnem klasy premium czemu?;d Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez Zinek
asg Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Dlaczego chciałbym być od banowany : zeby móc pisać na shoutbox'ieDlaczego zostałem zbanowany : Napisałem, żeby admin wszedł na serwe
Zinek Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Dlaczego chciałbym być od banowany : żebym mógł porozumiewać się z rówieśnikami na shoutboxie Dlaczego zostałem zbanowany : Napisałem o problemie z kupnem klasy premium czemu?;d @up
don't cry.! Opublikowano 5 Maja 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2014 dlaczego chciałbym zostać od banowany: chce dalej pisać na sb. powód zbanowania: informowanie o czitach na serwerze.
arbi500 Opublikowano 5 Maja 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2014 Za co zostałem zbanowany:nie wiem podejrzewam że za pisanie o Czitach na SB zamiast zgłosić w odpowiednim dziale. Dlaczego chciałbym zostać od banowany:Chciałbym poprawić swoje błędy pisząc z wami o normalnych sprawach
asg Opublikowano 6 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 6 Maja 2014 Dlaczego chciałbym być od banowany : zeby móc pisać na shoutbox'ieDlaczego zostałem zbanowany : Napisałem, żeby admin wszedł na serwe
SQN Opublikowano 10 Czerwca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Czerwca 2014 Dlaczego chciałbym zostać odbanowany: Chciałbym porozmawiac, poznac Was i dac sie poznac. Powód zbanowania: napisalem prosbe o wejscie admina na serwer.
nonskill.exe Opublikowano 13 Czerwca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2014 Dlaczego chciałbym zostać odbanowany: Jestem ciekawy o czym piszecie i sam porozmawiać na różne tematy . Powód zbanowania: napisalem prosbe o wejscie admina na serwer.
nieichuy Opublikowano 14 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) nie było tematu :) Edytowane 20 Czerwca 2014 przez nieichuy
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Czerwca 2014 Dlaczego chciałbym być odbanowany : Żeby móc swobodnie kontaktować się z innymi graczami sieci.Dlaczego zostałem zbanowany : Za przypadkowe złamanie regulaminu.
Sektorek Opublikowano 20 Czerwca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Czerwca 2014 Dlaczego chciałbym być odbanowany : Żebym mógł się kontaktować z graczami.Dlaczego zostałem zbanowany : Pisałem na SB żeby wbił jakiś admin bo jest cziter.
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 20 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Czerwca 2014 (edytowane) Dlaczego chciałbym być odbanowany : Abym mógł popisać z ludźmi :)Dlaczego zostałem zbanowany : nie posiadam takich informacji, acz kolwiek domyślam się iż dlatego że poprosiłem aby ktoś z adminów wbił na coda :( Przepraszam za swoje zachowanie, wiem że jest naganne i w ten sposób złamałem regulamin. Obiecuje że więcej tak nie postąpie. Edytowane 20 Czerwca 2014 przez PabloStec
Xenn[O] Opublikowano 29 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 29 Czerwca 2014 dlaczego chciałbym zostać od banowany: Chciałbym zostać odbanowany, ponieważ chcę popisać z rówieśnikami ;) powód zbanowania: Prawdopodobnie za zgłoszenie o cziterach.
Zasłużony Fragowicz Jestem Mierny Opublikowano 18 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2014 (edytowane) dlaczego chciałbym zostać od banowany:W sumie to nie chcę UB na tym Sb, chyba, że to perm to tak.Jak ban tymczasowy to bez różnicy, mogę odczekać.powód zbanowania:Śmieszny, jest godzina 00:30, od 30min po DD2 latają 2 aimy, staty po 50:10, połowa serwera na spekcie.Każdy Admin którego mam na Steam jest offline.Serwer pustoszeje, 99% ludzi nie ma ŻADNEGO kontaktu z Adminem.Co miałem robić??Czekać aż zostanie pusty serwer i zrobić 2 biedne dema które będą sprawdzone jutro??Pomyślcie trochę co jest ważniejsze, pełny serwer, czy regulamin SB...Zmieńcie ten regulamin SB, ciężko wbić, zbanować i usunąć wpis z SB?//A haxy dalej grają, ehhhhh Edytowane 18 Lipca 2014 przez Jestem Mierny
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 22 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2014 (edytowane) dlaczego chciałbym zostać od banowany : Chciałbym pisać na Shouboxie z kolegami z gry. powód zbanowania: Napisanie o cziterach grających obecnie na serwerze na SB Młody byłem i nie wiedziałem że nie można, nie doczytałem wszystkich regulaminów, mój błąd. Proszę o wyrozumiałość. Edytowane 22 Lipca 2014 przez Hayu
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Sierpnia 2014 dlaczego chciałbym zostać od banowany - Ponieważ wykazuję chęci do komunikacji z innymi uczestnikami forum.W celu porozmawiania na ciekawe tematy jak i pomocy innym.Chciałbym udzielać sie na SB :) powód zbanowania Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że prosiłem admina o wejscie na serwer i zbanowanie gracza na czitach. 1
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 4 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Października 2014 Chciałbym zostać odbanowany, ponieważ chcem rozmawiać ze wszystkimi graczami. Powodem banu było zgłoszenie cheatera na sb więcej to sę nie powtórzy.
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 5 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Października 2014 dlaczego chciałbym zostać od banowany : Chciałbym utrzymywać kontakt z graczami, poznawać nowe osoby, zacząć być zauważalnym na forum. powód zbanowania : zgłaszałem czitera, shout do tego nie służy więcej się to nie powtórzy. Serdeczne przepraszam :)
Rekomendowane odpowiedzi