Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego chciałbym zostać od banowany: Ponieważ chciałbym popisać ze wszystkimi na sb
Powód zbanowania: Nie znam.

Opublikowano

Dlaczego chciałbym zostać od banowany: Ponieważ chciałbym popisać ze wszystkimi na sb
Powód zbanowania: Na sb napisałem chetat na dd2 coś takiego. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dlaczego chciałbym zostać od banowany: Ponieważ, nie chcę tylko przeglądać forum. Chcę porozmawiać z innymi graczami itp.
Powód zbanowania: Cziterzy na sb ;x

Opublikowano

Dlaczego chciałbym być od banowany : zeby móc pisać na shoutbox'ie
Dlaczego zostałem zbanowany : Napisałem, żeby admin wszedł na serwer

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego chciałbym zostać od banowany: Chciałbym ze wszystkim mieć jakiś kontakt
Powód zbanowania: Napisałem że cziter na DD2

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego chciałbym zostać od banowany: Żeby popisać, pożartować na Shoucie.
Powód zbanowania: Dość dawno nie byłem na forum, więc dokładnie nie pamiętam, ale raczej chodzi o wołanie admina na serwer dd2.

Ub, please

Opublikowano

• dlaczego chciałbym zostać od banowany: chciałbym czasami popisać, poczytać o czym ludzie gadają

powód zbanowania: Prawdopodobnie za wulgaryzmy, cały dzień na codzie było dużo cziterów i napisałem 3 posty na sb pełne wulgaryzmów ze zdenerwowania ( nikogo nie obrażałem)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Za co zostałem zbanowany: Za to że napisałem na SB że jest osoba reklamująca na serwerze zamiast napisać odpowiedni temat.

Dlaczego chciałbym zostać odbanowany: Chcę miło spędzać czas pisząc z wami na SB. 

Opublikowano

dlaczego chciałbym zostać od banowany Żeby popisać z innymi.
powód zbanowania: wstawilem link z allegro

Opublikowano

• dlaczego chciałbym zostać od banowany: chciałbym mieć kontakt z innymi graczami serwerów

powód zbanowania: nie znam powodu, ani daty bana ;c

Opublikowano (edytowane)

• dlaczego chciałbym zostać od banowany : chciałbym mieć kontakt z innymi graczami

• powód zbanowania : "prośba, żeby admin wszedł na serwer"

Edytowane przez NeKu
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

• dlaczego chciałbym zostać od banowany: Już nie mam bana

powód zbanowania: Nie wiem, chciałbym się dowiedzieć kto i dlaczego, skoro żarty o pedałach/pedalstwie itp. lecą tam cały czas.

Opublikowano

• dlaczego chciałbym zostać od banowany: chciałbym mieć możliwość komunikacji poprzez sb.

powód zbanowania: Szczerze? Nie mam pojęcia i chciałbym się dowiedzieć, co takiego przeskrobałem.

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dlaczego chciałbym być od banowany: Żeby móc pisać na shoutbox'ie

Dlaczego zostałem zbanowany : Nie stosowales sie do polecen.

Opublikowano

Dlaczego chciałbym być odbanowany: Chciałbym pisać z innymi graczami na sb:)
Dlaczego zostałem zbanowany: Nie mam pojęcia :/ Jeżeli to jeszcze za tamtą sprawe to zostałem zbanowany za prośbę o wejście admina na serwer.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

• dlaczego chciałbym zostać od banowany:niesłuszny ban.
  • powód zbanowania: Nie wiem. Prawdopodobnie, za co do tej pory nie dostałem bana, chodziło o tekst "Co tam pedauy?". Od razu wyjaśniam. Jest to chyba oczywiste, że na SB panuje dość luźna atmosfera i często użytkownicy forum piszą do siebie wiadomości w stylu "Co tam kotek?" "Dam Ci Buzi" "Co robisz pod moim biurkiem"  itd. co nawiązuje do tematów o homoseksualizmie. Dlatego też, pisząc "Co tam pedały?", nie jest moim zamiarem urażenie mniejszości seksualnych, tylko wprowadzenie więcej humoru, o czym mam nadzieję, raczej większość użytkowników wie. Nie chcę tworzyć teorii spiskowych itd, ale sądzę, że mój ban,  ma też "korzenie" w ostatniej rozmowie, w której uczestniczyłem na SB o Żołnierzach Wyklętych, gdzie pomimo tego, że można to poprzeć odpowiednią wiedzą historyczną, większość osób nie zgadzała się ze mną, przez co mogłem też narazić się prawicowym "fanatykom".

Jeżeli jednak, mój ban jest konsekwencją, ostrej wymiany zdań z użytkownikiem "Będzie Dobrze" to ten co dał bana jest śmieszny. Proszę wybaczyć, ale skoro ktoś piszę do mnie "Nie udzielaj się" traktując SB jak "prywatną wiadomość" to jest to żałosne, przez co odczytałem to jako prowokację z jego strony i postanowiłem na nią odpowiedzieć.

Jak również, chciałbym przeprosić osoby homoseksualne, jeżeli poczuły się obrażone, nie było to moją intencją. Jednakże jest to SB i "taki mamy klimat".

Pozdrawiam,

Batko Mosko.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Dlaczego chciałbym być odbanowany: Kontakt z innymi, pomoc innym.
Dlaczego zostałem zbanowany: Zgłosiłem dwóch graczy, którzy szkodzili serwerowi. 

@Nesty  <haha> 

Edytowane przez Dzień doberek
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

• dlaczego chciałbym zostać od banowany: Ponieważ nudzi mi się i chciałbym popisać sobię z ludzmi na tym SB.. :)

powód zbanowania: Nie mam pojęcia!, wszystko było git na next dzień wchodze a tu BAN :O prosze  o odbanowanie jeżeli jest taka możliwość :)

Edytowane przez WaZnIaK
Opublikowano

Dlaczego chciałbym zostać od banowany: Ponieważ,chcę porozmawiać z innymi graczami itp.
Powód zbanowania:Zgłosiłem czitera.

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Za co zostałem zbanowany: Za zgłoszenie czitera na sb ;) 
Dlaczego chciałbym zostać od banowany: Bo chcę pisać na SB.
Uwagi: nie wiedzialem ze nie wolno ale juz wiem i juz tak nie zrobie ;) 

@Nesty   <haha> 

Edytowane przez bolek_stw
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności