Rex1s Opublikowano 8 Października 2014 Zawieszony Opublikowano 8 Października 2014 Dlaczego chciałbym zostać od banowany: Ponieważ chciałbym popisać ze wszystkimi na sbPowód zbanowania: Nie znam.
Rex1s Opublikowano 13 Października 2014 Zawieszony Opublikowano 13 Października 2014 Dlaczego chciałbym zostać od banowany: Ponieważ chciałbym popisać ze wszystkimi na sbPowód zbanowania: Na sb napisałem chetat na dd2 coś takiego.
eXtreMe Opublikowano 27 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 27 Listopada 2014 Dlaczego chciałbym zostać od banowany: Ponieważ, nie chcę tylko przeglądać forum. Chcę porozmawiać z innymi graczami itp.Powód zbanowania: Cziterzy na sb ;x
v9. Opublikowano 27 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Listopada 2014 Dlaczego chciałbym być od banowany : zeby móc pisać na shoutbox'ieDlaczego zostałem zbanowany : Napisałem, żeby admin wszedł na serwer
Wilku. Opublikowano 13 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2014 Dlaczego chciałbym zostać od banowany: Chciałbym ze wszystkim mieć jakiś kontaktPowód zbanowania: Napisałem że cziter na DD2
LilemaN Opublikowano 3 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2015 Dlaczego chciałbym zostać od banowany: Żeby popisać, pożartować na Shoucie.Powód zbanowania: Dość dawno nie byłem na forum, więc dokładnie nie pamiętam, ale raczej chodzi o wołanie admina na serwer dd2. Ub, please
LoL2014 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2015 dlaczego chciałbym zostać od banowany: chciałbym czasami popisać, poczytać o czym ludzie gadają powód zbanowania: Prawdopodobnie za wulgaryzmy, cały dzień na codzie było dużo cziterów i napisałem 3 posty na sb pełne wulgaryzmów ze zdenerwowania ( nikogo nie obrażałem)
Slashpacer Opublikowano 14 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Stycznia 2015 Za co zostałem zbanowany: Za to że napisałem na SB że jest osoba reklamująca na serwerze zamiast napisać odpowiedni temat. Dlaczego chciałbym zostać odbanowany: Chcę miło spędzać czas pisząc z wami na SB.
asg Opublikowano 15 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2015 dlaczego chciałbym zostać od banowany Żeby popisać z innymi.powód zbanowania: wstawilem link z allegro
DarQ Opublikowano 19 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2015 dlaczego chciałbym zostać od banowany: chciałbym mieć kontakt z innymi graczami serwerów powód zbanowania: nie znam powodu, ani daty bana ;c
NeKu Opublikowano 21 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) dlaczego chciałbym zostać od banowany : chciałbym mieć kontakt z innymi graczami powód zbanowania : "prośba, żeby admin wszedł na serwer" Edytowane 21 Stycznia 2015 przez NeKu
Zasłużony Fragowicz Matko Bosko Opublikowano 4 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2015 dlaczego chciałbym zostać od banowany: Już nie mam bana powód zbanowania: Nie wiem, chciałbym się dowiedzieć kto i dlaczego, skoro żarty o pedałach/pedalstwie itp. lecą tam cały czas.
Tom Ek Opublikowano 4 Lutego 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2015 dlaczego chciałbym zostać od banowany: chciałbym mieć możliwość komunikacji poprzez sb. powód zbanowania: Szczerze? Nie mam pojęcia i chciałbym się dowiedzieć, co takiego przeskrobałem.
Zasłużony Fragowicz Krix Opublikowano 22 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2015 Dlaczego chciałbym być od banowany: Żeby móc pisać na shoutbox'ie Dlaczego zostałem zbanowany : Nie stosowales sie do polecen.
Fuck it. Opublikowano 22 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2015 Dlaczego chciałbym być odbanowany: Chciałbym pisać z innymi graczami na sb:)Dlaczego zostałem zbanowany: Nie mam pojęcia :/ Jeżeli to jeszcze za tamtą sprawe to zostałem zbanowany za prośbę o wejście admina na serwer.
Zasłużony Fragowicz Matko Bosko Opublikowano 1 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2015 dlaczego chciałbym zostać od banowany:niesłuszny ban. powód zbanowania: Nie wiem. Prawdopodobnie, za co do tej pory nie dostałem bana, chodziło o tekst "Co tam pedauy?". Od razu wyjaśniam. Jest to chyba oczywiste, że na SB panuje dość luźna atmosfera i często użytkownicy forum piszą do siebie wiadomości w stylu "Co tam kotek?" "Dam Ci Buzi" "Co robisz pod moim biurkiem" itd. co nawiązuje do tematów o homoseksualizmie. Dlatego też, pisząc "Co tam pedały?", nie jest moim zamiarem urażenie mniejszości seksualnych, tylko wprowadzenie więcej humoru, o czym mam nadzieję, raczej większość użytkowników wie. Nie chcę tworzyć teorii spiskowych itd, ale sądzę, że mój ban, ma też "korzenie" w ostatniej rozmowie, w której uczestniczyłem na SB o Żołnierzach Wyklętych, gdzie pomimo tego, że można to poprzeć odpowiednią wiedzą historyczną, większość osób nie zgadzała się ze mną, przez co mogłem też narazić się prawicowym "fanatykom". Jeżeli jednak, mój ban jest konsekwencją, ostrej wymiany zdań z użytkownikiem "Będzie Dobrze" to ten co dał bana jest śmieszny. Proszę wybaczyć, ale skoro ktoś piszę do mnie "Nie udzielaj się" traktując SB jak "prywatną wiadomość" to jest to żałosne, przez co odczytałem to jako prowokację z jego strony i postanowiłem na nią odpowiedzieć. Jak również, chciałbym przeprosić osoby homoseksualne, jeżeli poczuły się obrażone, nie było to moją intencją. Jednakże jest to SB i "taki mamy klimat". Pozdrawiam, Batko Mosko. 1
Dzień doberek Opublikowano 26 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) Dlaczego chciałbym być odbanowany: Kontakt z innymi, pomoc innym.Dlaczego zostałem zbanowany: Zgłosiłem dwóch graczy, którzy szkodzili serwerowi. @Nesty <haha> Edytowane 26 Marca 2015 przez Dzień doberek
WaZnIaK Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) dlaczego chciałbym zostać od banowany: Ponieważ nudzi mi się i chciałbym popisać sobię z ludzmi na tym SB.. :) powód zbanowania: Nie mam pojęcia!, wszystko było git na next dzień wchodze a tu BAN :O prosze o odbanowanie jeżeli jest taka możliwość :) Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez WaZnIaK
jaca Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Dlaczego chciałbym zostać od banowany: Ponieważ,chcę porozmawiać z innymi graczami itp.Powód zbanowania:Zgłosiłem czitera.
Zasłużony Fragowicz bolek_stw Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Za co zostałem zbanowany: Za zgłoszenie czitera na sb ;) Dlaczego chciałbym zostać od banowany: Bo chcę pisać na SB.Uwagi: nie wiedzialem ze nie wolno ale juz wiem i juz tak nie zrobie ;) @Nesty <haha> Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez bolek_stw
Rekomendowane odpowiedzi