DEMOTYW@TOR Opublikowano 9 Czerwca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Czerwca 2014 Mam pytanko do was. Czemu jak robię zrzuty ekranu (chodzi o ss-y) podczas grania w cs'a to po wklejeniu do painta są całe czarne ? Irytuje mnie to trochę bo nie mogę np. wstawić na forum ss-a . :/ Jeśli ktoś pomoże dostanie ode mnie łapkę :)
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 9 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Czerwca 2014 Musisz ściągnąć program do tego, albo po prostu zakupić steama (czy Ty przypadkiem nie masz?). Miałam ten sam problem przy nsie. Jeśli chodzi o program to - http://www.dobreprogramy.pl/Action,Program,Windows,33680.html, a jeśli zwykłe ssy, to po prostu F12 na steamie. :P 1
DEMOTYW@TOR Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Czerwca 2014 enQ jeśli chodzi o steama , to mam . Lecz na chwilę obecną nie mam na nim cs'a i to jest główny problem , lecz w przyszłości (myślę, że za niedługo) zakupie cs'a przez steama :) . Zgodnie z tym co pisałem daje ci łapkę a temat do zamknięcia .
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 10 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Czerwca 2014 Bindujesz klawisz dowolny bind "klawisz" snapshot I wtedy po użyciu tego klawisza ss zapisują ci się w cstrike o rozszerzeniu bmp 1
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Zapytaj do Hyde park → Web, komputery, software → Komputery
Rekomendowane odpowiedzi