antek Opublikowano 2 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 2 Czerwca 2014 Mianowicie gdy odpalam cs;go(nonsteam) wyskakuje mi ten blad: Could not get client.dll interface fom library clinet. Wie ktos jak to rozwiazac? thx pzdr
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Czerwca 2014 z oficjalnego źródła: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=9626-UOAC-4950 z mojego zdania zrób sobie spójność plików (jeśli to nie pomoże to najłatwiej usunąć CS:GO i zainstalować go ponownie lub znaleźć gdzieś w necie client.dll i nadpisać) Jeśli nie wiesz jak zrobić spójność tutaj masz poradnik --->> http://pomoc.cdp.pl/entries/21733897-Sprawdzenie-sp%C3%B3jno%C5%9Bci-plik%C3%B3w-gry
antek Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 2 Czerwca 2014 thx za odp. tylko ja mam non steam nie pokazuje mi go w bibliotece a jak dodalem do biblioteki to nie mam zakladki pliki lokalne. instalowalem go pownownie ale nic nei dalo, ta spojnosc robilem ale tez nic, a jak bys mi spakowal plik client.dll i jak bym podmienil. jak myslisz?
AsSteX Opublikowano 2 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 2 Czerwca 2014 Nie powinieneś grać na NonSteam. Tyle odemnie.
don't cry.! Opublikowano 2 Czerwca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Czerwca 2014 Nie powinieneś grać na NonSteam. Tyle odemnie. a co to za rożnica?
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 2 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Czerwca 2014 Wydaje mi się że to niezadziała ponieważ client jest automatycznie pisany do ip komputera i jego systemu oraz wlasciwosci karty graficznej... Ale czemu by nie spróbować nie ?:)
antek Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 3 Czerwca 2014 chcesz zobaczyc czy warto go kupic i dla tego chce zagrac na non steamie
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Czerwca 2014 Antek to skoro masz ns to jest od tego forum Cs go ns tylko nie pamietam jego adresu www. Tam popytaj oni predzej będą wiedzieć tutaj raczej nikt nie ma ns
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike 1.6 → Problemy i pytania do Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike: Global Offensive → Problemy i pytania
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 2
Rekomendowane odpowiedzi