don't cry.! Opublikowano 28 Maja 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2014 (edytowane) siemka, myślę że dobrze założyłem ten temat. A mianowicie chodzi mi o gdzie można zdobyć klucz CS:GO. Nie chodzi o kupno a o jakies konkursy itp itd. Wie ktos coś o tym?? Edytowane 28 Maja 2014 przez don't cry.!
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 29 Maja 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2014 CS GO za darmo powiadasz? hmmm zapewne jakieś sieci serwerów robią takie konkursy. U nas też był lotek w którym można było kilka ciekawych rzeczy wygrać ;) poszukaj w google, ale jeśli szukasz to na jakiś większych sieciach bo małe mogą tylko dużo gadać a mało robić. poza tym u nas były plany aby zrobić wpisowe 5zł i zrobić turniej csa-a ale co z tego wyjdzie to nie wiem
don't cry.! Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Maja 2014 szukam w goglach i nic nie ma jak na razie, cs1.6 STEAM też mam wygranego więc chciałbym i GO wygrać ^^
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 30 Maja 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Maja 2014 Jak dla mnie szybciej kupisz go niż go dostaniesz ale skoro nalegasz na otrzymanie za free to oczekuj moze za jakiś czas sie powiedzie :)
don't cry.! Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Maja 2014 nalegać nie nalegam ale fajnie by było wygrać :)
Przep1s. Opublikowano 30 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Możesz latać po różnych forach, szukać, jest tyle forum dotyczące cs'a, różnych sieci i tak dalej. - Poszukaj a pewnie znajdziesz, ostatnio widziałęm tam na jakimś, lecz już nieaktualne. Edytowane 30 Czerwca 2014 przez Przep1s.
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 29 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2014 Brak zainteresowania. Zamykam.
Właściciel GET Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Właściciel Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi