Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

siemka, myślę że dobrze założyłem ten temat. A mianowicie chodzi mi o gdzie można zdobyć klucz CS:GO. Nie chodzi o kupno a o jakies konkursy itp itd. Wie ktos coś o tym??

Edytowane przez don't cry.!
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

CS GO za darmo powiadasz? hmmm zapewne jakieś sieci serwerów robią takie konkursy. U nas też był lotek w którym można było kilka ciekawych rzeczy wygrać ;)

poszukaj w google, ale jeśli szukasz to na jakiś większych sieciach bo małe mogą tylko dużo gadać a mało robić. poza tym u nas były plany aby zrobić wpisowe 5zł i zrobić turniej csa-a ale co z tego wyjdzie to nie wiem

Opublikowano

szukam w goglach i nic nie ma jak na razie, cs1.6 STEAM też mam wygranego więc chciałbym i GO wygrać ^^

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jak dla mnie szybciej kupisz go niż go dostaniesz ale skoro nalegasz na otrzymanie za free to oczekuj moze za jakiś czas sie powiedzie :)

• 5 tygodni później...
Opublikowano (edytowane)

Możesz latać po różnych forach, szukać, jest tyle forum dotyczące cs'a, różnych sieci i tak dalej. - Poszukaj a pewnie znajdziesz, ostatnio widziałęm tam na jakimś, lecz już nieaktualne.

Edytowane przez Przep1s.
  • 5 miesięcy temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Brak zainteresowania.

Zamykam.

• 8 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności