FURIAT Opublikowano 24 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 24 Września 2014 Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennymNick jakiego używasz: FURIATWiek: 22Staż gry Counter-Strike: 10 latCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Ban by upewnić się czy nie mam cheatów ale unban.Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak prowadziłem swoją sieć serwerów.Znajomość komend oraz funkcji admina: TAKKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Ponieważ mam długoletnie doświadczenie w prowadzeniu serwerów oraz sprawowaniu funkcji admina. Wiem jak się zachować, zawsze trzymam poziom, znam różne rodzaje cheatów nie tylko wh, aim. Umiem je rozróżnic, posiadam kulture osobista. Jestem konsekwenty i skutecznie potrafię utrzymać porządek. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:15089005 7
adan Opublikowano 30 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 30 Września 2014 Nick jakiego używasz: A and S Gaming | Nafurany AdanWiek: 18Staż gry Counter-Strike: 8 Lat Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak(moja głupota)Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak, wielokrotnieZnajomość komend oraz funkcji admina: 10/10 (pisanie wlasnych pluginów)Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem osobą która posiada dość dużo wolnego czasu który z chęcią poświęciłbym na pilnowanie porządku na serwerze. Nie zależy mi na ciągłym graniu lecz na tym aby wspomóc innych graczy i w ten sposób przyczynić się do porządku na całym serwerze. Moje doświadczenie w tej pozycji pozwoli mi na właściwe działanie w każdej sytuacji jaka może się zdarzyć.Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój STEAM_0:1:35251597 5
HERETIC_ANTHEM Opublikowano 5 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Października 2014 Nick jakiego używasz: HERETIC ANTHEMWiek: 26Staż gry Counter-Strike: 9 LATCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: ss i respCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: TAKZnajomość komend oraz funkcji admina: TAK, ale musiałbym sobie przypomnieć ( ostatnio adminem byłem w 2010r.)Godziny w jakich grasz: w tygodniu w przedziale od 19 do 23, w weekendy właściwie kiedy mam ochotęKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: - mam doświadczenie i w grze i w adminowaniu - obiektywizm - sporo czasu tu spędziłem i zapewne jeszcze spędzę - chciałbym wypełnić chociaż niektóre luki czasowe bez admina Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:8607008 Pozdrawiam 6
AMNESIAHAZE4M Opublikowano 5 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Nick jakiego używasz: KOCHAM PANIA M. wcześniej grałem na nicku AMNESIAHAZE4MWiek: 22Staż gry Counter-Strike: 7 LATCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: ssCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: TAKZnajomość komend oraz funkcji admina: 9/10Godziny w jakich grasz: kiedy tylko mam ochotę. Przewaznie w godzinach porannych i wieczornych.Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: - mam doświadczenie i w grze i w adminowaniu - sporo czasu poświecam grajac na tym serwerze. - pomocny, duże poczucie humoru:) - kulturalny - umiejętność rozpoznawania cziterów - gra na wysokim poziomie. skillowy chlopak :) Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:18345742 Edytowane 5 Października 2014 przez AMNESIAHAZE4M 2
Nawicho Opublikowano 7 Października 2014 Zawieszony Opublikowano 7 Października 2014 jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym Nick jakiego używasz: Nawicho Wiek: 13 Staż gry Counter-Strike: 3 Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?:Tak Znajomość komend oraz funkcji admina:7/10 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: -w godzinach nocnych nie ma admina a sa cziterzy -jestem kulturalny -dużo siedzę na serwerze Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:111158779
Krychu Opublikowano 9 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 9 Października 2014 Nick jakiego używasz: KrychuGraficiarzWiek:17Staż gry Counter-Strike:4 tygonieStaż gry na serwerze:od 10.10 2 tygodnie.Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie.Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?:Nie.Znajomość komend oraz funkcji admina:Znikoma.Godziny w jakich grasz:8-11, 23-03Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem zabawnym człowiekiem, można ze mną porozmawiać, Łatwo wypatruje przywoływaczy z cheatami, mam bogate słownictwo, z racji iż nie gram zbyt długo, chciałbym przekonać administracje do tego by mi dała szansę i również chcę pokazać się z tej lepszej strony dla serwera, moją cecha jest to, że jestem otwarty na ludzi i mam stalowe nerwy, zdarzy mi się zabluzgać lecz żyjemy prawda w takim państwie, że nie da rady się powstrzymać, moim mottem życiowym jest : "mortem non timeo", emm... Co oznacza nie boję się umrzeć, wraz z tymi wspaniałymi ludźmi którzy grają na DD2, moglibyśmy wpromować serwer na szczyty i jeżeli otrzymam posadę ową, będziemy próbowali nagrywać filmiki krótkie promujące serwer, myślę, że to tyle nie będę się rozpisywał, krótkie treściowe i zwięzłe najlepsze, pozdrawiam. Z poważaniem KrychuGraficiarz, żegnam :)Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:30040381
zaCh Opublikowano 19 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym <--- można powiedzieć że całodobowym.Nick jakiego używasz: zaChWiek: 23Staż gry Counter-Strike: 4-5 lat.Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie.Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak.Znajomość komend oraz funkcji admina: Znam b.dobrzeKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem bardzo towarzyski, ogarnięty i spokojnym człowiekiem ale wypić też lubie :)) i mam dosc pisania na u@ - skoro mogę sam to załatwić. PozdroOświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:18625783 Edytowane 19 Października 2014 przez zaCh
haxopodobny Opublikowano 20 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym : zazwyczaj wieczorem, późnym wieczorem, ale w dzień tez się zdarza.Nick jakiego używasz: HAXOPODOBNYWiek: 20Staż gry Counter-Strike: 4-5 latCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Drobne przewinieniaCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?:TakZnajomość komend oraz funkcji admina:9/10 (kwestia przypomnienia)Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Dużo czitów lata na serwerze, a nie chce zawracać dupy na steamie adminom, jak mogę to sam załatwić.Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:29003322 Edytowane 20 Października 2014 przez haxopodobny
ersO Opublikowano 21 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Października 2014 Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym: To zależy od mojej zmiany w pracy... dziś np gram rano a w czwartek i pt wieczorem.Nick jakiego używasz: ers0Wiek: 23Staż gry Counter-Strike: 4 lataCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: tak na ZM, ban 5h/ nie znałem zasad serwera ZM.Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: takZnajomość komend oraz funkcji admina: bym musial sobie przypomnieć, bo ostatnio adminowałem w 2012. Tak znam komendy admina.Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jstem z Wami od października. Grałem na dd2 trochę wcześniej, z trochę innym nickiem. Kilku adminów widzi mnie chyba codziennie. Serwer bardzo mi się podoba i praktycznie tylko tutaj gram. Skoro gram, mogę również pilnować porządku. Moje doświadczenie i wiek pozwolą mi na bezstronną i uczciwą "służbę" na serwerze. Jak wiecie dd2 idzie w najlepszym kierunku do serwera o olbrzymiej popularności, ale co za tym idzie będzie więcej cwaniaczków "hejterów" i nieuczciwych graczy. Jestem przekonany, że się sprawdzę.Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:41061723
AMNESIAHAZE4M Opublikowano 14 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) Nick jakiego używasz: KOCHAM PANIA M. / AMNESIAHAZE4M/ BEZCZELNY DOMINIK , ogólnie to dużo gram na fejkach.Wiek: 22Staż gry Counter-Strike: 7 LATCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: SSCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: TAK, mogę podać link do serwerowni.(www.tower.org.pl)Znajomość komend oraz funkcji admina: 10/10Godziny w jakich grasz: w godzinnach porannych(zdarza się często ze w godzinnach porannych nie ma żadnego admina a czity szaleja (:/wieczornychKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: - mam doświadczenie i w grze i w adminowaniu - sporo czasu poświecam grajac na tym serwerze. - pomocny, duże poczucie humoru:) - kulturalny, sumienny :) - dużo czasu poświecam grając na tym serwerze - umiejętność rozpoznawania cziterów - gra na wysokim poziomie. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:18345742 Edytowane 14 Listopada 2014 przez AMNESIAHAZE4M
Deadboil Opublikowano 16 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2014 Jestem adminem: dziennymNick jakiego używasz: >DeadBoil<Wiek: 23 Staż gry Counter-Strike: około 8-11 latCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: tak dostałem ss'y ale wstawiłem i wszystko było wporządku Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: tak pełniłem niejednokrotnie plus miałem własny serwerZnajomość komend oraz funkcji admina: 7/10Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: ponieważ jestem codziennie jestem stałym graczem DD2 ludzie mnie raczej znają nie lubię hacków denerwują mnie gracze którzy tego używają umiem rozpoznać jak ktoś ma wh aim itd denerwuje mnie częsty brak adminów Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: Steam_ID: 0:0:66602584
Deadboil Opublikowano 20 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) Jestem adminem: dziennymNick jakiego używasz: >DeadBoil<Wiek: 23 Staż gry Counter-Strike: około 8-11 latCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: tak dostałem ss'y ale wstawiłem i wszystko było wporządku Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: tak pełniłem niejednokrotnie plus miałem własny serwerZnajomość komend oraz funkcji admina: 7/10Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: ponownie składam ponieważ naprawdę chcę dać z siebie wszystko w roli admina dd2 ponieważ mam dość wiecznie użerania się z cheaterami są oni masakryczni adminów jest tylu że hoho a żadnego nigdy nie ma albo pogra chwile i wychodzi ... to jest wkurzające. często gram ludzie mnie nawet znają admini też mnie znają proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej kandydatury.Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: Steam_ID: 0:0:66602584 Edytowane 24 Listopada 2014 przez Deadboil 1
Właściciel GET Opublikowano 19 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 19 Grudnia 2014 PRZYJMIEMY TYLKO I WYŁĄCZNIE NA SZYBKO: 2 ADMINÓW NA RANO I 2 ADMINÓW NA NOC!
PKP Opublikowano 30 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Jestem adminem: nocnym Nick jakiego używasz: PKPWiek: 23 (1991)Staż gry Counter-Strike: przeszlo 10 lat Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak bylem, kilka razy... obiecuje poprawe ;PCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: NiejednokrotnieZnajomość komend oraz funkcji admina: znajomosc jest dobra, czlowiek uczy sie cale zycie ;)Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Nie toleruje lamania regulaminow sewera, glownie dotyczacego "kampienia" poprzez tt na respawnie powyzej 45 sek. Duzo widze, czesto zgalaszam adminom cziterow. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:18432815 Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Nesty 3
MARTYNKA ^_^ Opublikowano 5 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym: Nocnym/Porannym/Dziennym Nick jakiego używasz: MARTYNKA ^_^Wiek: 19latStaż gry Counter-Strike: 3-4lataCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie. :)Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Oczywiście. :)Znajomość komend oraz funkcji admina: Bardzo Dobre komendy 8/10 :)Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Ponieważ gram z rana samego więc miałabym kontrole nad serwer,żeby gracze się czuli dobrze i żeby była spokojna gra bez cziterów. :)Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:90724962 Edytowane 5 Stycznia 2015 przez MARTYNKA ^_^
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 14 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Stycznia 2015 Przyjmiemy jeszcze: - 2 porannych adminów, 2 nocnych i 2 dziennych!
Kapitan :) Opublikowano 14 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Stycznia 2015 Jestem adminem: nocnym (wieczornym)Nick jakiego używasz: Kapitan :)Wiek: 20Staż gry Counter-Strike: 7,5 rokuCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: TakZnajomość komend oraz funkcji admina: Bardzo dobraKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Mam bardzo duże doświadczenie, ponad 3500 godzin przegranych w CS na steam, kilka lat ESLa. Nie oceniam impulsywnie graczy, ponieważ wiem, jaki wpływ mają często emocje. Karanie banem to moim zdaniem jest ostateczność, lepiej wytłumaczyć słownie i pogadać na luzie - wtedy gracz więcej przyswaja. Z "adminowaniem" miałem styczność bardzo dużo razy, sam prowadziłem kilka własnych serwerów. Umiejętnie potrafię "obijać" prowokacje innych graczy, nie wchodzę w konfrontacje z nimi. Gram krótko, dlatego zaczynam być dopiero rozpoznawalny na serwerze, ze względu na wysokie umiejętności i szczęście, które pomaga mi nabijać fragi. Staram się utrzymywać dobre kontakty z ludźmi na serwerze. Moja kariera tutaj dopiero się zaczyna, ale mam zamiar tu dłużej zagościć i rozwijać się wraz z serwerem, ze względu na to, że widzę profesjonalizm w Waszych działaniach, a sam do tego podchodzę bardzo profesjonalnie. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:23221084
Morex Opublikowano 15 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym wszytekie, zalezy:)Nick jakiego używasz: Morex ogolnopolski hurt ksiazkiWiek: 25 latStaż gry Counter-Strike: koło 9 lat z przerwamiCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Raz przez @@@ niesłusznie za wulgarywmy, wcześniej nie pamiętamCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Funkcje admina sprawowałem przez kilka lat, jeżeli ktoś się orientuje bardziej w scenie csowiej to na serwerach ghnet (rok) i universalsoldiers (koło 2 lat), oprócz tego kilka serwerów prywatnych i mniej znanych publicznychZnajomość komend oraz funkcji admina: każdy inaczej określa:P moim zdaniem 6,5/7/10 gdzie 10 to max, oczywiście musze sobie część przypomnieć w chwili obecnej:) Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Nie jestem Kapitanem hyhyhy :D mam przegrane przez ponad 8 lat ponad 2600 godzin gry = ponad 108 dni <clap> i kilkanaście godzin na esl. Cóż jak się wczuwam w rolę admina to robie to na 100%. Czasami przeklne, ale nie zdarza mi się to robić po 22-24, czyli rzadko ;) Jeżeli chodzi o zgłaszanie i rozmowy z graczami, jestem bezkonfliktowy i moim zdaniem mam mega kontakt z ludźmi, chociaż tą ocenę zostawiam innym. Chyba znam się na swoim fachu, jestem komunikatywny, wykształcony i w ogóle super ;) ;* Widze, że serwer ma kilka lat i chciałbym przyczynić się do jego rozwoju poprzez zwalczanie czitów i napinaczy. Proszę o szanse, jeżeli jej nie dostanę to dalej będę zwykłym graczem:) P.S składam podanie teraz, ale adminować będę miał czas dopiero po następnym tygodniu :( Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:12734205 Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Morex
KeBaB Opublikowano 19 Stycznia 2015 Wykluczony Opublikowano 19 Stycznia 2015 Jestem adminem: Jestem praktycznie dostępny cały dzień zależy od dnia, ale zazwyczaj na steam siedzę i jak coś wchodzę, ale zazwyczej jest to ranek i popołudnie, ale zdarza mi się być też do 3-4 nad ranem :)Nick jakiego używasz: KeBaBWiek: 20Staż gry Counter-Strike: jakieś 8latCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak (obecnie jak widać jestem adminem na 4FUN'ie)Znajomość komend oraz funkcji admina: Nie mam problemu z żadną komendą, czyli wszystkie znane :)Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Dlaczego ja ? Sądzę, że jestem wyrozumiały i wiem na czym sprawa polega. Admina nie mam na 4fun zbyt długo, ale szybko to ogarnąłem i potrafię odróżnić doskonale cheat'a od nooba. Jestem kulturalnym i bardzo wesołym chłopakiem. Na serwerze nie ma ze mną problemów. Dlaczego akurat na DD2, a bo ostatnio grałem jak miałem przerwę(niektórzy wiedzą o co chodzi) i wchodząć rano było tyle siurków odpalonych, że po prostu myślałem, że wyjdę z siebie, a admina żadnego rano nie było. Myślę, że bym się przydał, a czemu składam to podanie? Bo chce dać z siebie 110% i spisać się jak najlepiej po swoim upadku ostatnim ! Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:10056177 Proszę o pozytywne rozpatrzenie. KeBaB
TommyLee Opublikowano 20 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym Dysponuje czasem jak najbardziej lecz jest praca w moim przypadku zmianowa wiec roznie :)Nick jakiego używasz: No Fear Poland Team# Tommy*Wiek: 22 lataStaż gry Counter-Strike: bedzie ok 7 lat z lekkimi przerwami tak sadzeCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie nie bylemCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?:Tak jak najbardziej bylem adminem na kilku serwerach zanim wyjechalem z PolskiZnajomość komend oraz funkcji admina: wydaje mi sie ze tak 6/10. Srednia znajomosc, kwestia przypomnienia gdyz praca za granica w Marketingu odmuzdzyla mnie troszeczke :PKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:Wiec tak przede wszystkim bardzo dobrze zyje z Administracja na serwerze jak i graczami wydaje mi sie ze osoby kojarza mnie dobrze co za tym idzie na pewno przyjemniej sie gra. Bardzo dobrze radze sobie z wylapywaniem cheaterow i czesto informuje, Adminow bedacych na serwie o takich osobnikach. Jestem nad wyraz spokojny i wesoly lecz nie powiem czasem potrafie sie uniesc z racji grajacych odpalow czy poprostu osob ktore zachowac sie nie umieja lecz glownie jestem bezkonfliktowy co raczej wszyscy to zauwazyli grajac ze mna :) dziki temu ludzie mnie lepiej odbieraja. Zdecydowanie poziom gry jaki prezentuje jest calkiem dobry. Patrzac na serwery jak sie juz rozwinely, chcial bym przyczynic sie chociaz troszeczke do tego by jak najdluzej tak zostalo. Pelniac role Admina na pewno daje z siebie zdecydowanie wiecej niz jako zwykly gracz, zachowuje zimna glowe i podejmuje decyzje Ja, nie xxx graczy dla ktorych kazdy jest Odpalem. Daje z siebie jak najwiecej dzieki czemu w taki sposob moge wam podziekowac za danie mi szansy a sam moge byc zadowolony z pracy przezemnie wykonywanej.Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 0:1:30400683 Prosze o pozytywne rozpatrzenie podania Pozdrawiam Tommy Edytowane 20 Stycznia 2015 przez TommyLee 4
Rekomendowane odpowiedzi