-=Krzysiek=- Opublikowano 17 Czerwca 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 17 Czerwca 2012 Teraz pytanie Wam zadam, po co w tym temacie piszecie, jak został napisany prawie pól roku temu?, proszę kogoś o zamknięcie :-)
Hadib. Opublikowano 18 Czerwca 2012 Fragowicz Opublikowano 18 Czerwca 2012 Ja bym polecił samo [Need For Speed World], fajna gierka a za to jeszcze lepiej jak się ucieka policji grupową jazdą i jak się w nie taranuje ;] W [Need For Speed World] wbija się poziomy po wygraniu wyścigu, ale najlepiej leci jeśli ma się miejsce od 1 - 3 Co 24godziny można poszukać 15 diamentów w wyznaczonym obszarze, jeśli wszystkie się znajdzie uzyskujemy paczkę a w niej może być jakaś cześć do samochodu. Tuningi samochodu są od 30lvl + :) Jeśli ktoś się zdecyduje zagrać to mój nick: KARRAX albo KARRAXX nie pamiętam dokładnie :) mam 16 poziom
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Ze świata gier do Gry → Gry sieciowe i przeglądarkowe
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2015 Temat od dłuższego czasu jest nie używany. Zatem zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi