Skocz do zawartości

Podanie na Admina// KondzixQQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick jakiego używasz: KondzixQQ

Wiek: 15 :) O dojżałości napiszę w rozwinięciu , nie warto mnie od razu przekreślać. :)

Staż gry w Counter Strike: 2 latka

Staż gry na serwerze: około 5 miesięcy :)

Czy dostałem bana : Tak mianowicie za resp , chociarz pod komendą "/resp" było pokazane , że tam można stać . Za co później napisałem adminowi , że jest idiotą ( czego żałuje i chce go przeprosić ale ostatnio wgl. go nie widze na serwerze) co powiązało się z banem za obraze admina :C .

Czy kiedykolwiek sprawowałem funkcje admina : można powiedzieć , że tak :) .

Znajomośc komend i funkcji admina : oceniam znajomość na 55% ( jeszcze się ucze więc z czasem ta znajomość procentowo rośnie ) .

Godziny w jakich grasz : Od powrotu ze szkoły ( około 15) do 23 . Oczywiście z przerwami . ( jeszcze napisze o tym w rozwinięciu).

Argumenty : ( Napiszę to w formie krótkiego wypracowania z zawartością wielu argumentów , aby bardziej przekonać Was do przyjęcia mnie na tą rolę . )

Dlaczego właśnie ja ? … A więc mój starz na serwerze to około pięć miesięcy , większość stałych graczy na pewno mnie zna i lubi , z administracją jestem w dobrych stosunkach choć jeden z adminów mnie nie lubi mianowicie „Psycho” , ale ten temat opisałem już wcześniej. Wielu graczom pomagałem np. : Jak zmutować denerwującego gracza , jak przełożyć broń z lewej do prawej ręki itd… . Często pomagałem adminom w zwalczaniu „cheaterów” pisząc na u@. Umiem rozróżniać dobrych graczy od tych z cheatami . Jeśli chodzi o grę , gram na serwerze prawie codziennie (zdarzy się 1 dzień bez gry ) W godzinach : odkąd wrócę ze szkoły ( około 15) do 23 , oczywiście z przerwami . W weekendy gram o wiele więcej – Wchodzę rano , popołudniu i późnym wieczorem. Zazwyczaj staram się być miły i opanowany , choć jak wiadomo każdemu nerwy puszczą tzn. : Zdarzyło mi się zwyzywać mój team nazywając ich „botami” ale to tylko raz. W większości zdarzeń jestem opanowany i spokojny . Jeśli chodzi o humor – Lubię sobie pożartować z innymi graczami , lecz zdarzają mi się nieudane żarty jak zresztą każdemu . Piszę po polsku , nie po polskiemu - przestrzegam zasad interpunkcji i ortografii. Czasami pisząc na szybko nie zachowam tych zasad , lecz każdy by się spieszył z pisaniem gdy w około Ciebie latają pociski i granaty . Jeśli chodzi o styl gry , to zazwyczaj jestem w górnych granicach tabeli . Na Amx znam się dosyć dobrze , jak pisałem , ciągle się uczę :) . Niedawno utowrzyłem konto na forum , ale będąc adminem będę starał się być aktywnym na forum . ( Postów nie pisałem bo nie miałem o czym). Na koniec chciałbym poruszyć jeszcze dwa tematy : 1)Mój wiek , 2) Zainteresowania.

1) Jeśli chodzi o mój wiek (czyli 15lat) to prezentuje się to tak : Jestem osobą dojrzałą psychicznie , potrafię kontrolować emocje , powstrzymuje się od typowo „gimbusiarskich” dowcipów , oraz zawsze chętnie służę pomocą innym ludziom . Nie jestem rasistą tzn. : Nie przekreślam ani nie żartuje ludzi biednych , czarnoskórych czy po prostu innych od nas. Jestem po albo właściwie przy samym końcu mutacji (mam basowy głos , a nie dziecięcy pisk) oraz posiadam mikrofon.

2)Chciałem poruszyć temat zainteresowań ponieważ chciałem powiedzieć Wam , że nie jestem typowym uczniem tzw. : „Gimbazy” czyli wiecznie grającym nerdem . Interesuję się motoryzacją , oraz piłką nożną- gram w klubie. Jeśli ktoś chce śmiało może ze mną pogadać.

Tak odchodząc od tematu gram jeszcze w LoL’a . Jeśli ktoś chciałby ze mną pograć zaproście do znajomych Nick: GramNalogowo ( gram lepiej niż moja dywizja.)

Trochę się rozpisałem , ale to by było już na tyle . Liczę na pozytywną opinie , nie warto przekreślać mnie przez wiek poniżej 16 lat , oraz wydaje mi się , że warto dać mi szansę :).

Pozdrawiam KondzixQQ

// Ps. Mój steam ID to : STEAM_0:0:88165067 .

Edytowane przez KondzixQQ
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Kolego mnóstwo błędów interpunkcyjnych, ortografia u Ciebie leży i kwiczy, no a poza tym wymagania. Chociaż powiem, że nieźle te podanie wygląda pod względem "ilosć", bo jakoś pozostawia wiele do życzenia.

Opublikowano

Co wy macie do tych podań? Nie możecie nawet napisać 10 postów oraz być na forum 2 tygodnie, aby mieć szansę na pozytywne rozpatrzenie podania? Podanie bez wymogów zawsze zostaje odrzucone.

• Właściciel
Opublikowano

Pomijam błędy, natomiast fakt omijania blokady działu jest tak naprawdę idiotyczne i świadczy jakim jesteś głąbem a nie dojRZałym człowiekiem.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności