Maniek Opublikowano 12 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 12 Maja 2014 Opis wszystkich bloków które znajdują się na naszym serwerze EasyBlock Bhop - blok po którym gracz w TT skacze bh a CT scigaBariera CT - Bariera ktora zabrania przejsc CT. Moze przez nia przejsc wylacznie druzyna TTBariera TT- Bariera ktora zabrania przejsc TT. Moze przez nia przejsc wylacznie druzyna CT.Bariera VIP - Bariera ktora zabrania przejscia gracza bez VIP. Moze przez nia przejsc wyłącznie gracz z vip'emBhop Opozniony - To samo praktycznie co BHOP lecz znika po ustalonym czasie.BrakObrazen - Po upadku nie otrzymujemy obrazenBron - Otrzymujemy bron wybrana przez adminaButySzybkosci - Otrzymujemy szybszy bieg na okreslony czasDoswiadczenie - otrzymujemy doswiadczenie do zwiekszenia poziomuDuszek - Zostajemy niewidzialni na okreslony czasGranat - otrzymujemy granat flash / he / smoke wybrany przez adminaGrawitacja - po wskoczeniu na blok wybija nas do goryKamuflaz - otrzymujemy ubior przeciwnikaLeczenie - stojac na bloku otrzymujemy zycieLod - slizgamy sie na bloku ktory nie znikaLosowy blok - otrzymujemy losowa nagrodeMiksturka - dostajemy jednorazowo zycieMiod - po skoku na blok jdostajemy slowmoMuzyka - leci muzyka gdy wskoczymy na blokNiesmiertelnosc - zostajemy niesmiertelni na okreslony czasObrazenia - otrzymujemy obrazenia po skoku na blokPlatforma - staly blok(na podstawie ziemi / sciany)Slap - zostajemy uderzeni(wybija nas do gory / bok )Smierc - po wskoczeniu na blok zostajemy zabiciStrzalka - wybija nas w wyznaczone miejsce kursorem(tylko do przodu)Trampolina - wybija nas do gory z ustalona mocaTrawa - to samo co platforma lecz wyglada jak trawa :) Jesli cos pogubilem to prosze o zgloszenie. *Poradnik robiony z pomoca Inside. **Zakaz kopiowania bez zgody Autora! 10
AsSteX Opublikowano 12 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 12 Maja 2014 Poradnik bardzo przejrzysty, należy ci się plusik.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 13 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Maja 2014 Świetna grafika. :)
Właściciel GET Opublikowano 13 Maja 2014 Właściciel Opublikowano 13 Maja 2014 W ogóle Maniek spisał się i należą się brawa.
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 13 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Maja 2014 Więcej reputacji niż postów. Like a boss. Świetna robota. ;)
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 15 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) Powiem Ci co zgubiłeś: zapomniałeś dopisać dzięki komu są takie zajebiste bloczki ^^. @down ja nie napisałem, że beze mnie by tych bloków nie było tylko, że by nie były takie zajebiste ^^. Edytowane 15 Maja 2014 przez CyCu
AsSteX Opublikowano 15 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 15 Maja 2014 CyCu, ty poprawiałeś bloki, a nie robiłeś ;) Ale i tak podziękowania się należą ale nie ja jestem autorem ;)
Rekomendowane odpowiedzi