Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 22 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2014 rozgrzewka. Będziemy testowali to damy znać.
rozgrzewka Opublikowano 22 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2014 Brayan^^ wysłałem Ci zaproszenie na steam. enQ nie mogłem wysłać z powodu jakiegoś błędu, więc Ty daj mi znać. ;)
Zasłużony Fragowicz Skyline Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2014 rozgrzewka zmień tą czcionkę bo już mnie ona zaczyna irytować. Pozwólcie, że ja będę go edytował i ja będę wrzucał ss bo nie chce mnie rozpierdzielone to wszystko. Szkoda, że nawet mnie nie zapytacie o zdanie co i jak txt. W sumie po co przecież się nie znam. I najlepiej przydało by się wyczyścić ten temat, żeby miał tylko 1 stronę.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 22 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2014 Weź się KROPKA uspokój, Ty zrobiłeś ten poradnik, a my mamy wszelkie prawa do jego edycji. Ostatnio slayałeś za txt "bo przegrałeś trzy lata na mapie zm_crystal" i daszek to txt, bez przesady. Do Ciebie nic powiedzieć nie można, a Twojego ruszyć też nie. Zrobiłeś poradnik - okej, ale pamiętaj, że my też mamy prawo do jego modyfikacji w celach aktualizacji czy gdy gracze mają jakieś uwagi, na przykład daszek na zm_ojciec, który został wykluczony z txt.
Zasłużony Fragowicz Skyline Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2014 Taka analiza, że jeszcze jedne txt do wywalenia są ale pewnie nie wiecie jakie. Pierwszy post zmieniam .
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 22 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2014 Kropek a dlaczego mam Cie woląc? Ja z enQ doskonale wiemy co to TXT więc bez obaw wykonamy ta prace sumiennie i poprawnie.Ty zrobiłeś swoje teraz na nas kolej odpocznij ;)
rozgrzewka Opublikowano 22 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2014 rozgrzewka zmień tą czcionkę bo już mnie ona zaczyna irytować. Pozwólcie, że ja będę go edytował i ja będę wrzucał ss bo nie chce mnie rozpierdzielone to wszystko. Szkoda, że nawet mnie nie zapytacie o zdanie co i jak txt. W sumie po co przecież się nie znam. I najlepiej przydało by się wyczyścić ten temat, żeby miał tylko 1 stronę. Będę pisał swoje posty w taki sposób, jaki mi odpowiada. Serwer nie jest Twój. To, że założyłeś taki temat nie czyni Cię alfą i omegą i w sumie tyle, bo w dalszą polemnike z Tobą się wdawać nie będę. 4
Zasłużony Fragowicz Skyline Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2014 Aktualizacja: Tekstury z map zm_bunkiery oraz zm_toxic_ice_attack zostały usunięte. Powód usunięcia: Mapy te zostały usunięte z serwera.
Zasłużony Fragowicz Gracz_Polak Opublikowano 28 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Lipca 2014 a co z tym miejscem ?
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 28 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Lipca 2014 a co z tym miejscem ? Powinno być zabronione.
Zasłużony Fragowicz Skyline Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2014 Powinno być zabronione. Było ale nie jest bo do tej kampy prowadzi ukryty teleport który znajduje się za drzwiami na kod.
CJ. Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Mapa: zm_kopalnia_v2 Miejsce wyjaśnienia problemu: Werdykt: ZABRONIONE da się tam wskoczyc z daszku za pomoca spadochronu elegancko i wiele osob z tego korzysta Brayan Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez CJ. 3
rozgrzewka Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Co z tym miejscem nad skrzynką?
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Bez grawitki tam nie wejdziesz, ale tam jest specjalnie zrobiona kampa. Jeżeli zm zagrają zespołowo to się dostaną.
Zasłużony Fragowicz Gracz_Polak Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Nie chodzi o to czy tam sie mogą zombie dostać, bo tak patrzac to moga sie dostac wszedzie. Przecież mozna zrobic wieze nawet z 10 zombie. Ale jak dla mnie to tamto miejsce nie powinno byc zabronione.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Do tej pory nie było, bo można skoczyć z "dachu" tunelu prowadzącego do igloo, a potem się zwyczajnie podsadzić nad/gravita. Normalna kampa. Tym bardziej, że na zm_five też jest taka kampa, gdzie trzeba "doskoczyć". I jest ona celowo zrobiona.
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 2 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Grudnia 2014 enQ może siądziemy i porobimy miejsca zabronione na nowych mapach bo jest ich troszkę? Reaper nam udostępni serwerek :]
Arni Opublikowano 3 Grudnia 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Grudnia 2014 będę czekał na wsza listę tekstur
Rekomendowane odpowiedzi