Skocz do zawartości

[KOSZ] [PORADNIK] Spis tekstur

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

rozgrzewka. Będziemy testowali to damy znać.

Opublikowano

Brayan^^ wysłałem Ci zaproszenie na steam. enQ nie mogłem wysłać z powodu jakiegoś błędu, więc Ty daj mi znać. ;) 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

rozgrzewka zmień tą czcionkę bo już mnie ona zaczyna irytować.  Pozwólcie, że ja będę go edytował  i ja będę wrzucał ss bo nie chce mnie rozpierdzielone to wszystko. Szkoda, że nawet mnie nie zapytacie o zdanie co i jak txt. W sumie po co przecież się nie znam. I najlepiej przydało by się wyczyścić ten temat, żeby miał tylko 1 stronę. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Weź się KROPKA uspokój, Ty zrobiłeś ten poradnik, a my mamy wszelkie prawa do jego edycji. Ostatnio slayałeś za txt "bo przegrałeś trzy lata na mapie zm_crystal" i daszek to txt, bez przesady. Do Ciebie nic powiedzieć nie można, a Twojego ruszyć też nie. Zrobiłeś poradnik - okej, ale pamiętaj, że my też mamy prawo do jego modyfikacji w celach aktualizacji czy gdy gracze mają jakieś uwagi, na przykład daszek na zm_ojciec, który został wykluczony z txt.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Taka analiza, że jeszcze jedne txt do wywalenia są ale pewnie nie wiecie jakie. Pierwszy post zmieniam .

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Kropek a dlaczego mam Cie woląc? Ja z enQ doskonale wiemy co to TXT więc bez obaw wykonamy ta prace sumiennie i poprawnie.Ty zrobiłeś swoje teraz na nas kolej odpocznij ;)

Opublikowano

rozgrzewka zmień tą czcionkę bo już mnie ona zaczyna irytować.  Pozwólcie, że ja będę go edytował  i ja będę wrzucał ss bo nie chce mnie rozpierdzielone to wszystko. Szkoda, że nawet mnie nie zapytacie o zdanie co i jak txt. W sumie po co przecież się nie znam. I najlepiej przydało by się wyczyścić ten temat, żeby miał tylko 1 stronę. 

Będę pisał swoje posty w taki sposób, jaki mi odpowiada. Serwer nie jest Twój. To, że założyłeś taki temat nie czyni Cię alfą i omegą i w sumie tyle, bo w dalszą polemnike z Tobą się wdawać nie będę.

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Aktualizacja: Tekstury z map zm_bunkiery oraz zm_toxic_ice_attack zostały usunięte. 

Powód usunięcia: Mapy te zostały usunięte z serwera.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

a co z tym miejscem ?

Powinno być zabronione.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Powinno być zabronione.

Było ale nie jest bo do tej kampy prowadzi ukryty teleport który znajduje się za drzwiami na kod.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Mapa: zm_kopalnia_v2

Miejsce wyjaśnienia problemu:

2014-05-11_00020_zps6be1853b.jpg

Werdykt: ZABRONIONE

da się tam wskoczyc z daszku za pomoca spadochronu elegancko i wiele osob z tego korzysta

Brayan

Edytowane przez CJ.
  • Ustrzel fraga! (+) 3
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Bez grawitki tam nie wejdziesz, ale tam jest specjalnie zrobiona kampa. Jeżeli zm zagrają zespołowo to się dostaną.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie chodzi o to czy tam sie mogą zombie dostać, bo tak patrzac to moga sie dostac wszedzie. Przecież mozna zrobic wieze nawet z 10 zombie. Ale jak dla mnie to tamto miejsce nie powinno byc zabronione.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Do tej pory nie było, bo można skoczyć z "dachu" tunelu prowadzącego do igloo, a potem się zwyczajnie podsadzić nad/gravita. Normalna kampa. Tym bardziej, że na zm_five też jest taka kampa, gdzie trzeba "doskoczyć". I jest ona celowo zrobiona. 

• 3 miesiące temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

enQ może siądziemy  i porobimy miejsca zabronione na nowych mapach bo jest ich troszkę? Reaper nam udostępni serwerek :]

Opublikowano

będę czekał na wsza listę tekstur

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności