Skocz do zawartości

[KOSZ] [PORADNIK] Spis tekstur

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

No i super. Przydało by się dodać też miejsca zakazane do nowych mapek.Powinniśmy się spotkać na TS3 jak będzie działał i dogadać się co do zakazanych miejsc.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Najpierw ja muszę zagrać na tych mapkach nowych i zobaczyć ukryte wejścia itp czy gdzieś nie da się wbić.

Opublikowano

Co do zm_ojciec to da sie tam wejść bez bugowania. Sam sprawdzałem kiedyś i nie uważano tego za txt :/

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ogólnie wielu graczy zgłaszało mi zastrzeżenia co do pewnych miejsc i z Kropką trzeba je przeanalizować, bo faktycznie niektóre są takie, że można wejść bez jakiejkolwiek pomocy.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

enQ sami to zrobimy.Wejdziemy na testa i każdą mape rozpiszemy.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dzisiaj z enQ przeanalizowaliśmy nowe mapy pod kątem TXT i SS zostaną dodane !!!

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Za mały ten ss + ja muszę mieć go w swoim folderze aby nie wygasł. BTW tam się nie da raczej wejść.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jest odpowiedni, nie wygaśnie i da radę wejść.

Opublikowano

@enQ

Dyskusja dotyczy txt na mapie zm_crystal ? Jeżeli 

k to 

da radę wejść.

to werdykt powinien brzmieć DOZWOLONE.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie, bo nie doskoczysz tam bez gravity/pomocy. Nawet z tp nie dolecisz. ;)

Opublikowano

Czy nie można tego nazwać szukaniem txt na siłę? Przecież podsadzenie przez jedną osobę to nie jest, aż tak wielkie utrudnienie. Za raz pokażę Ci miejsce, które nie jest oznaczone txt, a też potrzeba pomocy zombie/grawitacji, żeby tam wejść.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Z Brayanem po prostu po analizie stwierdziliśmy, że lepiej dać, gdyby coś.

Ponadto! Na reszcie map stwierdziliśmy, że skoro kampy są wyżej to nie ma sensu. ;) Chodzi nam jedynie o fakt, że gdy zostanie zm, to po prost tam nie dosięgnie. :P

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

W takim razie zm_crystala usuwam, zostaną same zabronione - a na zm_ojciec dach został usunięty ze spisu - zgodnie z życzeniem graczy. ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności