Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Więc moje propozycje są następujące.

1. Wgrać plugin jak jest poniżej/lub 8 osób to w vote map tylko biorą udział małe mapy.

2. Mapy!

-cs_map_blue  ,

- cs_mcdonalds ,

- de_abaddon,

- de_aztec_1337 ,

- de_inferno,

- de_cpl_mill ,

- de_dust2_1337 ,

- de_dust2_2x2,(mała mapa) ,

- de_dust2_mini (mała mapa),

- de_dust4ever ,

- de_forge ,

- de_tuscan,

- de_hell,

- de_mirage ,

- fy_pool_evening(mała mapa),

-  fy_sauna(mała mapa),

- fy_simpsons_h(mała mapa),

-  fy_simpsons_house_v2(mała mapa)

- fy_snow(mała mapa),

- fy_snow2(mała mapa),

- de_russka  ,

- de_scud,

- fy_pool_day(mała mapa),

- fy_pool_day2 (mała mapa).

Prosiłbym o komentarze :)

Opublikowano

Jak dla mnie bardzo fajne mapy tylko fy_snow nie nadaje się na coda cpl_mill jest już wgrane reszta map jak dla mnie była by ok ! 

Opublikowano

Bangarang rano gra 8 osób załóżmy to po co mają grać duże mapy jak można małe i tylko by działały w vote i były losowane kiedy jest poniżej 8 osób.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Każdy dzień jest inny, jednego dnia będą grać 4 osoby a innego 24. Małe mapy nie są stworzone dla COD'a i to jest chyba oczywiste. Większość map które są warte uwagi znajdują się już na serwerze, więc taka propozycja w sumie walnięta z dupy, że tak powiem.

Opublikowano

Każdy dzień jest inny, jednego dnia będą grać 4 osoby a innego 24. Małe mapy nie są stworzone dla COD'a i to jest chyba oczywiste. Większość map które są warte uwagi znajdują się już na serwerze, więc taka propozycja w sumie walnięta z dupy, że tak powiem.

A jest jakaś lista map ? Bo ja w votemaps widziałem kilka map z tych co jest... WIęc nie mów ,że z dupy walnięta.

Opublikowano

Moim zdaniem nie, tutaj prawie zawsze jest full serwer :)

Opublikowano

Weżcie ludzie nie kombinujcie z mapkami.Grajmy tylko podstawowe.Bo niektóre mapy za nic nie działają np: mi.Nawet jak od nowa pobieram to nie działa nic.Dla mnie jest to już za duże kombinowanie.Jest dobrze tak jak jest.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

de_aztec_1337

de_mirage

To są jedynie dwie mapy, ktore bylbym w stanie wziac pod uwagę.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności