TyperekS Opublikowano 9 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 9 Maja 2014 Witam,Więc moje propozycje są następujące. 1. Wgrać plugin jak jest poniżej/lub 8 osób to w vote map tylko biorą udział małe mapy. 2. Mapy! -cs_map_blue , - cs_mcdonalds , - de_abaddon, - de_aztec_1337 , - de_inferno, - de_cpl_mill , - de_dust2_1337 , - de_dust2_2x2,(mała mapa) , - de_dust2_mini (mała mapa), - de_dust4ever , - de_forge , - de_tuscan, - de_hell, - de_mirage , - fy_pool_evening(mała mapa), - fy_sauna(mała mapa), - fy_simpsons_h(mała mapa), - fy_simpsons_house_v2(mała mapa) - fy_snow(mała mapa), - fy_snow2(mała mapa), - de_russka , - de_scud, - fy_pool_day(mała mapa), - fy_pool_day2 (mała mapa). Prosiłbym o komentarze :)
FreeZoo Opublikowano 9 Maja 2014 Zawieszony Opublikowano 9 Maja 2014 Jak dla mnie bardzo fajne mapy tylko fy_snow nie nadaje się na coda cpl_mill jest już wgrane reszta map jak dla mnie była by ok !
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 9 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Maja 2014 Małe mapy na pewno nie wchodzą w grę.
TyperekS Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Maja 2014 Bangarang rano gra 8 osób załóżmy to po co mają grać duże mapy jak można małe i tylko by działały w vote i były losowane kiedy jest poniżej 8 osób.
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 9 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Maja 2014 Każdy dzień jest inny, jednego dnia będą grać 4 osoby a innego 24. Małe mapy nie są stworzone dla COD'a i to jest chyba oczywiste. Większość map które są warte uwagi znajdują się już na serwerze, więc taka propozycja w sumie walnięta z dupy, że tak powiem.
TyperekS Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2014 Każdy dzień jest inny, jednego dnia będą grać 4 osoby a innego 24. Małe mapy nie są stworzone dla COD'a i to jest chyba oczywiste. Większość map które są warte uwagi znajdują się już na serwerze, więc taka propozycja w sumie walnięta z dupy, że tak powiem. A jest jakaś lista map ? Bo ja w votemaps widziałem kilka map z tych co jest... WIęc nie mów ,że z dupy walnięta.
Sektorek Opublikowano 10 Maja 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2014 Moim zdaniem nie, tutaj prawie zawsze jest full serwer :)
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 10 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2014 A jest jakaś lista map ? Bo ja w votemaps widziałem kilka map z tych co jest... WIęc nie mów ,że z dupy walnięta. http://fragujemy.com/topic/11389-spis-map-serwera/
Właściciel GET Opublikowano 10 Maja 2014 Właściciel Opublikowano 10 Maja 2014 Wpisz listmaps w konsoli, też będziesz miał mapy ;)
ParalizeDead Opublikowano 11 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 11 Maja 2014 Weżcie ludzie nie kombinujcie z mapkami.Grajmy tylko podstawowe.Bo niektóre mapy za nic nie działają np: mi.Nawet jak od nowa pobieram to nie działa nic.Dla mnie jest to już za duże kombinowanie.Jest dobrze tak jak jest.
Zasłużony Fragowicz Wymiar Opublikowano 11 Maja 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Maja 2014 de_aztec_1337 de_mirage To są jedynie dwie mapy, ktore bylbym w stanie wziac pod uwagę.
Rekomendowane odpowiedzi